MALO TKO JE OČEKIVAO OVAKO NEŠTO OD ZLATANA: / Zašto se Ibrahimović odlučio baš za Milan? 'Ne, nije to napravio zbog novca'

Image
Foto: Profimedia

Bivši igrač Milana, Rui Costa, otkrio je stvaran razlog Ibrahimovićeva povratka

29.12.2019.
15:06
Profimedia
VOYO logo

Čuveni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović (38) potpisao je u petak šestomjesečni ugovor s AC Milanom u koji se tako vraća nakon sedam godina. Ibrahimović je igrao u Milanu od 2010. do 2012. godine, nastupio je u 85 utakmica i zabio 56 golova koji su Milanu donijeli naslov prvaka Italije i Superkup.

"Vraćam se u klub koji poštujem i grad koji obožavam. Tu sam da pomognem spasiti ovu sezonu, koja nije dobro počela", kazao je Ibrahimović na predstavljanju. Ibrahimović je mogao birati gdje će završiti karijeru, a jamačno je imao izdašne ponude nekih arapskih ili kineskih klubova pa ostaje pitanje zašto baš Milan i to ovakav koji preživljava na 11. mjestu Serie A?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Mark Ralston / AFP / Profimedia

Zlatan Ibrahimovic from LA Galaxy reacts from the bench during their Major League Soccer (MLS) game against Sporting Kansas City at the StarHub Center in Los Angeles, California, on April 08, 2018. Sporting Kansas City went on to win 2-0., Image: 368066680, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Re eas e: no, Credit line: Profimedia

Zašto se vratio?

Prvenstveno, Zlatan će za pola godine boravka u Milanu dobiti nevjerojatna tri milijuna eura, a njima ostaje tek nada da će Šveđanin spasiti što se spasiti da u napadu. Međutim, pojedinci tvrde da se Ibrahimović nije vratio zbog novca jer realno, mogao je dobiti duplo više igrajući za neki egzotični klub. Bivši igrač Milana, Rui Costa, otkrio je stvaran razlog Ibrahimovićeva povratka.

"Ibra je Ibra. Za njega godine nisu važne i mislim da će svi vidjeti da je i s 38 godina u fantastičnoj formi. Zvijezda poput njega može napraviti razliku u Milanu, a siguran sam da nije došao zbog novca. Došao je pomoći klubu koji mu je drag, a kad nekome kao što je on Milan tako puno znači, to je velika stvar za klub", pojasnio je Rui Costa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo