Maksimir u tuzi: Uoči Lyona otišao najomiljeniji igrač!

7.12.2011.
18:51
VOYO logo

Leandro Cufre više nije igrač Dinama! Zaključak je to sastanka održanog u srijedu u Maksimiru.

Nakon što je u ljeto 2009. godine došao u Maksimir, sjajni Argentinac uoči zimske stanke, na dan utakmice s Lyonom, odlazi iz Dinama i Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detalje je otkrio sportski direktor kluba Zoran Mamić:

"S obzirom na fer i korektan odnos te vrhunsku suradnju koju smo imali s Cufreom, dogovoren je sporazumni raskid ugovor pa će Leandro karijeru nastaviti u Meksiku. Što reći? Bio nam je užitak imati takvog čovjeka i igrača u svlačionici, svi smo od njega mogli nešto naučiti i u ime kluba i svoje osobno želim mu puno sreće u karijeri i životu", poručio je Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam igrač, koji je nedavno javno kritizirao trenera Krunu Jurčića, također je bio pun riječi hvale za sada već bivši klub:

"Hvala svima u klubu, od čelnika preko zaposlenika do suigrača i trenera te, naravno, navijačima. Hvala svima za prekrasne dvije godine u Maksimiru i Zagrebu koji će mi uvijek ostati u srcu", poručio je na odlasku Cufre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Cufre je zaradio posebne simpatije Bad Blue Boysa jer je u posljednje vrijeme jedini dolazio pod njihovu tribinu nakon utakmica pozdraviti ih i zapljeskati im na podršci.

Iz redova najžešćih navijača već je poslana poruka kako im je jasno da "braća Mamić čiste svlačionicu" te da su "maknuli čovjeka koji je veći profesionalac i čovjek nego pola drugih u svlačionici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je nakon Georga Kocha već drugi stranac koji je 'odletio' jer je bio u dobrim odnosima s Bad Blue Boysima", izjavio je jedan od starijih navijača.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo