MAKSIMIR SLAVI: / Dinamo je nakon tri godine ponovno u Ligi prvaka!

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Nogometaši Dinama će nakon tri godine ponovno igrati u grupnoj fazi najelitnijeg europskog natjecanja! U 4.

25.8.2015.
22:29
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

DINAMO - SKËNDERBEU 4:1

DINAMO: Eduardo - Pinto, Sigali, Taravel, Pivarić - Machado, Goncalo - Soudani, Ćorić (od 67. Rog), Pjaca (od 77. Fernandes) - Hodžić (od 51. Antolić)

SKËNDERBEU: Shehi - Vangjeli, Radas, Jashanica, Arapi - Progni (od 65. Nimaga), Lilaj, Skhembi, Esquerdinha - Latifi (od 78. Hristov), Berisha (od 56. Olayinka)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRIJELCI: 1:0 Soudani (9), 1:1 Esquerdinha (10), 2:1 Hodžić (15), 3:1 Taravel (55), 4:1 Soudani (80)

Peti je ovo Dinamov plasman u Ligu prvaka i prvi nakon sezone 2012/13 kada su u Maksimiru gostovali PSG, Porto i Dinamo Kijev. Koga će ždrijeb ove godine dovesti u Maksimir, saznat ćemo u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u utorak poveo već u devetoj minuti kada je Pivarić nabacio s lijevog krila, a Soudani na drugoj vratnici glavom smjestio loptu u mrežu. Međutim, samo minutu kasnije šok za 17.000 gledatelja! Asistent Pivarić je napravio veliku pogrešku, pokušaj Prognija je blokirao Eduardo, ali lopta se odbila do Esquerdinhe koji ju je gurnuo u praznu mrežu.

Crveni karton Gonçala

Golijada se nastavila pet minuta kasnije kada su nogometaši Zorana Mamića stigli do nove prednosti. Ćorićev pokušaj nabacivanja je blokiran, lopta se odbila do Soudanija, a on ju je 'škaricama' vratio do Hodžića koji je bio precizan s 14-15 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim je rezultatom završeno prvo poluvrijeme, a na samom startu drugog, već u 48. minuti, novi problemi za Dinamo. Zbog drugog je žutog kartona isključen Gonçalo, a Mamić je reagirao vađenjem jedine prave špice Hodžića i uvođenjem Antolića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazalo se to dobrim potezom jer su Zagrepčani nastavili s dominacijom kao da nisu imali igrača manje. Već u 55. minuti je stigla nova nagrada: Machado je ubacio iz kornera, a Taravel iz gužve matirao gostujućeg golmana Shehija. Konačnih je 4:1 u 80. minuti svojim drugim pogotkom večeri postavio Soudani nakon asistencije Fernandesa koji je netom prije toga zamijenio Pjacu.

Fotogaleriju s utakmice možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

POBJEDA ZA LIGU PRVAKA: Pogledajte kako je izgledala golijada na Maksimiru

Image

POBJEDA ZA LIGU PRVAKA: Pogledajte kako je izgledala golijada na Maksimiru

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo