MADRIĐANI ZBOG PJANIĆA PROVOCIRAJU BARCELONU: / Podsjetili na njegove riječi iz prošlosti, veznjak bi zbog njih mogao imati velikih problema

Image
Foto: AFP

Tijekom karijere igrao je za Metz, Lyon i Romu, odakle je 2016. godine preselio u Juventus

30.6.2020.
10:05
AFP
VOYO logo

U ponedjeljak je službeno obavljena i prva velika razmjena nogometaša u ovoj sezoni - Barcelona je potvrdila transfer 23-godišnjeg brazilskog veznjaka Arthura Mela talijanskom prvaku Juventusu za 72 milijuna eura, a u suprotnome smjeru će 30-godišnji Miralem Pjanić za 60 milijuna eura.

PJANIĆ SE OPROSTIO OD JUVENTUSA, ODMAH SE JAVIO LOVREN I RASTURIO KOMENTAROM: ‘Bravo, tata, gazi tamo…’

Arthur i Pjanić će ostati u svojim sadašnjim momčadima dokraja sezone 2019/20. koja je produljena zbog pandemije koronavirusa do kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Omiljeni klub

Nakon što se to dogodilo madridska Marca odlučila je podsjetiti na davne riječi bosanskohercegovačkog veznjaka u kojima je ino divljenje spram Real Madrida čime su sigurno željeli malo zakuhati stvari između nove zvijezde Barce i navijača.

“Real Madrid pratim od doba kada su tamo igrali Zidane i Ronaldo. Od tada mi je to bio omiljeni klub i uvijek će biti. Tko ne sanja da jednog dana zaigra za Real Madrid”, rekao je Pjanić 2099. godine za još jedan madridski list - As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca pak naglašava da j te izjave ponovio 2013., ali ovaj put sarajevskom Oslobođenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zbog Zidanea sam kao dijete odlučio postati nogometaš- On je bio najbolji kojeg sam gledao i ako me pitate koji mi je najdraži klub, odgovor je Real Madrid”, rekao je veznjak svojevremeno.

Pjanić je tijekom karijere igrao za Metz, Lyon i Romu, odakle je 2016. godine preselio u Juventus. Zanimljivo je da je Pjanić igračku karijeru počeo u mlađim uzrastima Schifflangena iz Luksemburga, a za tu reprezentaciju je nastupao sve do 2007. godine. S obzirom na bonuse od 5 milijuna eura i službeno 60 milijuna eura vrijednim transferom, Pjanić je postao najskuplji bh. igrač svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo