A BAŠ SU 'ŠROTTENHAM' / Ma, što će njima trofeji. Užasni Tottenham ispao i iz prestižnog FA kupa, u produžecima ih torpedirao drugoligaš

Image
Foto: Profimedia

Dvoboj odigran na Riverside stadionu odlučio je 19-godišnji napadač Joshua Coburn

1.3.2022.
23:42
Profimedia
VOYO logo

Engleski drugoligaš Middlesbrough napravio je iznenađenje izbacivši favorizirani Tottenham u osmini finala FA kupa, pobjedom od 1-0 u produžettku.

Dvoboj odigran na Riverside stadionu odlučio je 19-godišnji napadač Joshua Coburn iz mlade momčadi Middlesbrougha, koji je u 107. minuti uspio svladati Huga Llorisa. Tottenham će tako i ove sezone ostati bez trofeja u engleskom nogometu, kao i bez onih europskih jer ako ste zaboravili Spursi su uspjeli ispasti iz Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvenstvu su trenutno na sedmom mjestu i samo u nekoj najluđoj teoriji mogu biti prvaci, a ranije su ispali i iz Liga kupa kojeg je prije nekoliko dana osvojio Liverpool.

Image

Ostali rezultati

Manchester City je otpor drugoligaša Peterborough Uniteda slomio tek u drugom poluvremenu, ali u razmaku od sedam minuta. Asistent je kod oba pogotka bio Phil Foden: u 60. minuti za Riyada Mahreza, a u 67. minuti za Jacka Grealisha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crystal Palace je na svom Selhurst Parku svladao Stoke City sa 2-1. Kouyate je u 53. minuti domaću momčad doveo u vodstvo, ali je već pet minuta poslije izjednačio Tymon. Za pobjedu Crystal Palacea i plasman u četvrfinale FA kupa strijelac je u 82. minuti bio Nizozemac Jairo Riedewald koji je u igru ušao samo četiri minute prije.

U srijedu su na rasporedu preostale utakmice osmine finala u kojima se sastaju: Luton - Chelsea, Southampton - West Ham, Liverpool - Norwich, Everton - Boreham Wood i Nottingham - Huddersfield.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo