OPA, BAŠ NEOČEKIVANO / Ma nije moguće da će Kovač to napraviti Vatrenima. Nijemci otkrili koji će biti prvi potez bivšeg izbornika na klupi Wolfsburga

Image
Foto: Profimedia

Kovač će u svojem rosteru imati jednog Hrvata, Bartola Franjića kojeg je upravo doveo za 7.5 milijuna eura iz Dinama

28.6.2022.
17:02
Profimedia
VOYO logo

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Niko Kovač, nedavno je preuzeo klupu Wolfsburga, a sada je Bild objavio koji bi trebao biti njegov prvi veliki potez.

Naime, Kovač u rosteru ima 28 igrača i tu brojku mora srezati na otprilike 22 igrača, a Bild je objavio popis igrača koji su na listi za odstrijel. Zanimljivo, na popisu koji Bild objavljuje nalaze se i dvojica Vatrenih, Marin Pongračić i Josip Brekalo, a tu su još i Josuha Guilavogui, Kevin Mbabu, Elvis Rexhbecaj, Felix Nmecha, Omar Marmoush i Anselmo García McNulty.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Rješava se Vatrenih

Nijemci pišu kako se klub pod hitno želi riješiti Marina Pongračića koji je na sudskom sporu s klubom i hitno traži novu sredinu u kojoj će igrati. Pongračić ima još dvije godine ugovora, a klub na njega, očito bez obzira na Kovača, ne želi Vatrenog u svojim redovima.

Ipak, što se tiče Josipa Brekala, on bi čak mogao i ostati. Kovač ima mjesta za Brekala u sastavu, ali on je još uvijek, de facto, na transfer listi, odnosno, ako netko pošalje dovoljno dobru ponudu, klub će je prihvatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brekala, navodno, želi Napoli, ali to su tek glasine. No, čak i ako Pongračić i Brekalo odu, Kovač će u svojem rosteru imati jednog Hrvata, Bartola Franjića kojeg je upravo doveo za 7.5 milijuna eura iz Dinama i kojem namjerava dati ozbiljnu ulogu u svom sustavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo