Lyonov trener šokira: 'Svi znamo da će PSG biti prvak!'

Trener Lyona Remi Garde, vodeće momčadi francuskog prvenstva, šokirao je svojim izjavama vlastite navijače ali i francusku sportsku javnost.

14.12.2012.
18:09
VOYO logo

Lyon će u nedjelju gostovati kod PSG-a na Parku prinčeva u velikom derbiju 18. kola Le Championnata. Lyon je vodeći na ljestvici s 35 bodova, a PSG je drugi s 32 boda, koliko ima i Marseille na trećem mjestu. Pariška momčad bi u slučaju nedjeljne pobjede preuzela čelnu poziciju na ljestvici zbog bolje gol-razlike.

"Utakmica je važna, ali nije krucijalna. Nećemo nakon nje moći izvući nikakav zaključak. Ionako svi znamo tko će na kraju biti prvak", rekao je Garde, te zbunio i novinare i javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo među onim momčadima koje im žele nauditi zakomplicirati život, što je duže moguće. To je naš cilj. Pokušati ih omesti na njihovom putu", dodao je Garde.

Iako je Lyon trenutno prva momčad Francuske, vrlo slično je govorio i Lyonov predsjednik Jean-Michel Aulas, nakon što je bogati pariški klub zadnje dvije utakmice dobio rezultatom 4:0, kod kuće protiv Eviana i u gostima kod Valenciennesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi čak i ne razmišljamo o borbi za naslov prvaka s PSG-om. Oni nas plaše svojim rezultatima. Ako bismo rekli da nismo prestrašeni nakon što su oni zadnje dvije utakmice dobili sa 4:0, to bi bio udar na njihovog trenera Carla Ancelottija i sportskog direktora Leonarda", rekao je Aulas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paris Saint-Germain je i prošle sezone bio najveći favorit za naslov, ali je prvak na kraju postao 'mali' Montpellier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo