'TO JE SVETI GRB' / Dinamo predstavio Luku Stojkovića: 'Evo me napokon u najdražem dresu'

Image
Foto: alen szabo/gnk dinamo

Ostvario je dječački san

22.8.2023.
20:56
alen szabo/gnk dinamo
VOYO logo

Luka Stojković novi je igrač zagrebačkog Dinama, a 19-godišnji ofenzivac u Maksimir je stigao s Kajzerice, iz Lokomotive.

Image
TRANSFER /

Doznajemo: Ivanušec će u dresu Dinama odigrati još samo jednu utakmicu, stižu dva nova imena

Image
TRANSFER /

Doznajemo: Ivanušec će u dresu Dinama odigrati još samo jednu utakmicu, stižu dva nova imena

Dinamo ga je predstavio kao darovitog vezista i poželio mu puno sreće u plavom dresu, a evo što je rekao sam igrač:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Danas napokon mogu reći da su mi se snovi ispunili. Kao veliki navijač ovog kluba, ovo je za mene nevjerojatno emotivan trenutak. Potpisujući za Dinamo, ne samo da sam ostvario svoj osobni cilj, već sam smatram da sam napravio jedan veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Još kao dječak dok sam nosio Dinamov dres na igralištima, osjećao sam se nevjerojatno ponosno i privilegirano. Danas kada mogu vidjet svoje prezime na tom svetom dresu prođu me trnci.


Jedva čekam da krenem s treninzima i da opravdam očekivanja kluba i trenera. Znam što Dinamo znači i koliko je posla ispred mene. Na meni je da nastavim naporno raditi kako bih još više napredovao na korist kluba, ali i mene osobno.
Zahvaljujem se upravi Dinama, posebno predsjednici Vlatki i svim ljudima koji su bili angazirani oko mojeg dolaska ovdje. Moj put s Dinamom napokon je počeo. Navijačima mogu samo zahvaliti na svim porukama potpore i obećati da ću dati sve od sebe za ovaj sveti grb.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Evo me u najdražem dresu...'

Nedugo zatim, na društvenim mrežama objavljen je i video Luke Stojkovića na maksimirskom travnjaku: ''Dragi navijači, evo me napokon u najdražem dresu. Pozdrav svima i vidimo se brzo na Maksimiru'', poručio je novi igrač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stojković je za Lokomotivu nastupio u 70 službenih utakmica u seniorskoj konkurenciji, postigao sedam pogodaka i imao 11 asistencija. U prve četiri utakmice nove sezone HNL-a postigao je dva gola. U Lokomotivi je najviše igrao na središnjoj poziciji u ofenzivnom dijelu veznog reda, a može igrati i na lijevom krilu.

Uskoro se očekuje i potpis Lukasa Kačavende koji će u Dinamo doći na posudbu s pravom otkupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo