Luka Modrić postao deveti najvredniji igrač svijeta!

Dok traje natezanje oko Modrićeva transfera u madridski Real, našem je reprezentativcu na Transfermarktu dodatno porasla cijena i sad vrijedi vrtoglavih 46 milijuna eura!

11.7.2012.
19:09
VOYO logo

To Modrića trenutačno čini devetim najskupljim igračem svijeta! Skuplji je od, primjerice, Özila, Xavija, Riberyja i Gomeza.

Zanimljiv je i podatak da bi u Realu bio drugi najskuplji igrač, odmah iza nedodirljivog Cristiana Ronalda, dok bi od Khedire, izravnog konkurenta za prvu momčad, bio skuplji čak 26 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da će Modrić biti prodan, na konferenciji je potvrdio novi trener Tottenhama Andre Villas-Boas.

"Interes koji pokazuju razni klubovi potvrđuje Modrićevu važnost za Tottenham. U redu je priznati da klub poštuje Lukine ambicije i njegovu želju za odlaskom. On, pak, poštuje činjenicu da je važan igrač ovoga kluba i da nam može pomoći u daljnjem napretku. Pregovori sa zainteresiranim klubovima će se nastaviti dok ne postignemo dogovor koji je prihvatljiv za sve strane", jasan je bio Villas-Boas. Europski mediji, podsjetimo, već danima navode kako je Real Madrid najbliži dovođenju hrvatskog reprezentativca, a kao zainteresirani se klubovi spominju i PSG, Chelsea i Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo