Modrić: 'Na Svjetskom prvenstvu moramo napraviti velike stvari!'

Luka Modrić napokon se priključio hrvatskoj reprezentaciji, a iz Osijeka je cijeloj Hrvatskoj poručio: 'Dobro se osjećam, ne osjećam umor i to je najbitnije.

31.5.2014.
14:01
VOYO logo

Modrić je prije tjedan dana sa svojim Real Madridom osvojio pehar pobjednika Lige prvaka i proslavio najveći uspjeh karijere. Ove je godine odigrao i previše utakmica da se ne bi osjećao umornim nakon svega, ali nogometni čarobnjak tvrdi kako nema razloga za brigu.

"Dobro se osjećam, ne osjećam umor i to je najbitnije. Emocije se još nisu skroz slegle, nisam imao niti previše vremena o tome razmišljati ali dobro je. Sretan sam što sam postigao. Sada je to iza mene i sada se moram koncentrirati na reprezentaciju da na Svjetskom prvenstvu napravimo velike stvari. Nadam se da ova reprezentacija to može".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A jedna od prednosti u Brazilu je...

"Sigurno da smo iskusniji nego što smo bili 2012. godine. Dvije godine smo stariji, tako da se nadam da ćemo izvući pouke sa tog Europskog prvenstva. Malo nam je nedostajalo da odemo dalje. Vjerujem da će nam to biti od pomoći i na ovom Sjetskom prvenstvu", kaže Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/NYB90kubTpM

Kapetan VatrenihDarijo Srna također je svjestan važnosti utakmica koje dolaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki dan gledamo, svaki dan čitamo, dopisujemo se sa Brazilcima. Mislim da cijela Hrvatska polako strepi i polako počinje pozitivna atmosfera i iščekivanje do prve utakmice".

Otvaranje s domaćinom Brazilom bit će vatreno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su takav narod i mentalitet. Igrat će pred punim stadionom, bit će to njihova prva utakmica, otvaranje Svjetskog prvenstva, pa i da Hrvatska igra kod kuće na otvaranju Svjetskog prvenstva, bila bi favorit. Mi smo dovoljno iskusni, svi imamo puno utakmica u nogama da znamo kako smiriti loptu. Prema tome, trebamo igrati hladne glave, koncentrirano i naravno, još treba puno pričati o tome, treba ih analizirati i zatvoriti njihove najbolje strane i pokušati iskoristiti njihove mane", rekao je Srna.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo