GENIJALNI HRVAT / Modrić bi mogao ostati u Realu dulje nego što se misli, Španjolci otkrili dokad i pod kojim uvjetom

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski kapetan prije nekoliko mjeseci je potpisao jednogodišnji ugovor

7.9.2021.
11:47
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida nadaju se kako će se vratiti na svoj Santiago Bernabeu ove nedjelje kada je na rasporedu utakmica sa Celtom. Luka Modrić i društvo na njemu nisu zaigrali od izbijanja pandemije prošle godine, a poklopilo se to i rekonstrukcijom stadiona, koja je i sada u tijeku. No, travnjak je konačno postavljen i spreman je za utakmice.

A koliko uzbuđenje vlada zbog toga govori i priča koju je objavila Marca, a govori kako je Modrić među ostalim i zbog toga odlučio ostati u Madridu i ne ići na okupljanje reprezentacije u Split. Napomenuli su i kako njegov oporavak teče prema planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Usprkos iskazanom napretku nakon odgovarajućih terapija, Modrić i Budimir ne bi bili spremni za natjecateljski zahtjevnu utakmicu protiv Slovenije te je izbornik Dalić nakon razgovora s dvojicom reprezentativaca i konzultacija s liječničkom službom hrvatske reprezentacije donio odluku da se navedeni dvojac ovom prigodom neće priključiti ekipi", objavio je pak HNS prije dva dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, Marca u tekstu u kojem piše kako bi momčad trebala izgledati iduće sezone spominje se da bi Modrić mogao ostati u Realu i nakon što mu istekne ugovor idućeg ljeta. Naglašavaju kako bi mogao ostati još jednu sezonu bez problema, ali pod uvjetom da ostane u formi koju trenutačno pokazuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je izrazio nekoliko puta kako bi volio karijeru završiti u Realu, a čini se da bi mu se san mogao i ostvariti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo