'Otkako je zatražio transfer nitko nije ni pitao za njega!'

Novinar madridskog AS-a je u srijedu posjetio službenu Tottenhamovu trgovinu na White Hart Laneu u Londonu i uvjerio se da Luke Modrića ondje više nema.

19.7.2012.
14:35
VOYO logo

Od svih mogućih proizvoda i reklamnih materijala, u trgovini se i dalje može pronaći, kad je Modrić u pitanju, samo stari, prošlogodišnji dres s brojem 14. Nova garnitura dresova, u kojoj će Tottenhamovi nogometaši igrati predstojeće sezone, pojavit će se u prodaji tek tjedan dana prije početka Premiershipa. A taj stari dres, izjavio je za AS trgovac Phil (koji se pritom deklarirao kao Arsenalov navijač?!), više nitko neće kupiti. "Tijekom prošle sezone Modrićev je dres bio uvjerljivo najprodavaniji artikl u fan shopu. Otkako je objavljena informacija da je zatražio transfer u Real Madrid, nitko više nije ni pitao za njega", rekao je Phil. Na ulazu u trgovinu posjetitelje s jumbo-plakata pozdravljaju Kyle Walker, Scott Parker, Gareth Bale i Rafael van der Vaart. Luka Modrić u prvom je planu među njima bio tijekom cijele prošle sezone. Niti jedan poster, niti jednu Modrićevu fotografiju na reklamnom materijalu, AS-ov novinar unutar trgovine nije pronašao.

Reći će to da su u klubu vrlo pažljivi kad je u pitanju osjetljiva situacija s Modrićem, odnosno da se ne žele zaletjeti. Desna ruka predsjednika LevyjaDonna Cullen, koja također radi kao direktorica komunikacija, poručila je španjolskim novinarima da im nitko u klubu neće reći niti riječi na temu transfera hrvatskog nogometaša. "Mi vam ne komentiramo glasine", kazala je. AS-ovim novinarima tako je onemogućen i intervju koji su zatražili s Modrićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo