Je li ovo dokaz da je Lukin transfer dogovoren?!

Luka Modrić i dalje je glavna tema španjolskih sportskih listova sa sjedištem u Madridu.

14.7.2012.
12:37
VOYO logo

Novi je to dokaz uglednom dnevniku da je 26-godišnji veznjak doista na pragu dolaska u Real o čemu se nagađa već nekoliko tjedana. Marca piše da Modrić čeka finalizaciju transfera u rodnom Zadru iz kojeg se navodno kod prijatelja te bivših i sadašnjih suigrača raspituje kako je živjeti u španjolskoj prijestolnici. Dnevnik pritom podsjeća da Modrić i u svlačionici sadašnjeg kluba Tottenhama ima dvojicu bivših članova Reala - Rafaela van der Vaarta i Emmanuela Adebayora.

Dobre mu je preporuke dao i bivši reprezentativni suigrač i napadač Sporting Gijona Mate Bilić, a tu je dakako i novi predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, također nekadašnji "realovac".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službenu ponudu za Modrića Real Tottenhamu, međutim, još uvijek nije uputio. Marca tvrdi da su na Santiago Bernabeuu i dalje čvrsti u ideji da neće platiti više od 35 milijuna eura, premda "spursi" traže deset milijuna više.

Dodajmo i da Marca piše kako trener Reala Jose Mourinho u novoj sezoni želi imati u momčadi najviše 22 igrača. Nakon odlaska Altintopa u Galatasaray i povratka Gaga s posudbe, te priključenja Jesusa i Morate iz omladinskog pogona, portugalski stručnjak trenutno na raspolaganju ima 25 igrača, a s Modrićem bi ih bilo 26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvorica su, dakle, višak, a to bi prema Marci trebali biti Gago, Carvalho, Sahin i Kaka. Odlazak prve dvojice je praktički siguran, ali s drugom će dvojicom biti znatno teže. Tu je i Lass Diarra kojeg Mourinho trenutno vidi kao alternativu Arbeloi na desnom boku ukoliko u međuvremenu ne dođe novi igrač za tu poziciju. Španjolski su mediji uvjereni da je transfer Luke Modrića iz Tottenhama u Real Madrid pred realizacijom, a čini se da su i sami nogometaši Kraljevskog kluba svjesni da će uskoro u svlačionici imati novog suigrača...

Alvaro Arbeloa i Pepe su u petak igrali humanitarnu utakmicu u Indoneziji, a u razgovoru s medijima su dio vremena posvetili i hrvatskom nogometašu. Arbeloa nešto više, a Pepe manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je sjajan igrač, sretan sam što bi mogao potpisati za Real. Imamo puno dobrih veznjaka, tako da će se morati boriti s njima za mjesto u momčadi", prokomentirao je španjolski branič, a njegov portugalski kolega se samo kratko nadovezao:

"Znam da je Modrić dobar igrač."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo