i vi možete glasovati / Modrić među FIFA-inim kandidatima za najboljeg igrača svijeta!

Nakon izbornika Dalića, i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije uvršten je na prestižnu listu najboljih na svijetu

24.7.2018.
16:30
VOYO logo

Nakon što je Zlatko Dalić uvršten na popis nominiranih za trenera godine, FIFA je objavila i nominacije za najboljeg igrača svijeta, a među njima se nalazi i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. 

FIFA-inu nagradu 'The Best', prošle je godine osvojio Cristiano Ronaldo, a Modrić je protekle godine na tom glasovanju zauzeo šesto mjesto s 3.33 posto glasova. S obzirom na osvojenu Ligu prvaka prošle sezone i finale SP-a, može se reći da su mu ove godine šanse kudikamo veće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno je kandidirano 11 nogometaša, a osim Modrića, na listi se nalaze i: Cristiano Ronaldo, Kevin De Bruyne, Antoine Griezmann, Eden Hazard, Harry Kane, Kylian Mbappe, Lionel Messi, Luka Modrić, Mohamed Salah i Raphael Varane

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Modrić je protekle sezone s Realom osvojio treću uzastopnu te ukupno svoju četvrtu Ligu prvaka, a kasnije je vodio Hrvatsku do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji, u kojem je poražen od Francuske (2:4).

Tko će ponijeti nagradu, odlučuju odabrani novinari, izbornici i kapetani reprezentacija s FIFA-ine liste, te navijači, koji to mogu učiniti na FIFA-inoj stranici. Glasujte i vi i pomozite našem kapetanu da se popne na tron svijeta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo