PROCURILE INFORMACIJE / Iznenadit ćete se kad vidite koliku plaću Luka Modrić ima u Real Madridu

Image
Foto: Profimedia

Modrić je, naime, uoči ove sezone pristao na smanjenje ugovora

14.12.2021.
8:36
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije, 36-godišnji Luka Modrić, ove sezone igra u sjajnoj formi i još je uvijek ključni igrač 'Kraljevskog kluba.

"Modrić je nevjerojatan, igra kao da ima 22 godine. ako nastavi ovako, ove sezone ćemo osvojiti puno trofeja", rekao je nakon utakmice napadač Reala Vinicius Jr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carlu Ancelottiju savjetuje se da dozira Luku Modrića kako se ne bi potrošio, ali kako će se Realov trener čak i privremeno odreći ovakvog monstruma? Čarobni Modrić igra sve, i to na najvišoj razini", napisala je madridska Marca te ga dodatno ishvalila:

"Još jedna doktorski odigrana Modrićeva utakmica, i u napadu i u obrani. Presijecanjem Atleticova napada započeo je akciju za prvi gol, ali to je samo jedan od slučajeva u kojima je prekinuo opasne napade Atletica. Modrić je primjer totalnog nogometaša", stoji među ostalim tekstu Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TKO BI REKAO DA OVO ČEKA NAŠEG LUKU /

Ugledna Marca otkrila kako će izgledati Modrićeva budućnost: 'U Realu su svjesni koliko on ima godina...'

Image
TKO BI REKAO DA OVO ČEKA NAŠEG LUKU /

Ugledna Marca otkrila kako će izgledati Modrićeva budućnost: 'U Realu su svjesni koliko on ima godina...'

Poigrali se sa ciframa

Zanimljivo, kako je Luka bio u fokusu ovih par dana, dotaknuli su se španjolski mediji i njegove plaće. iako su pojedini mediji objavili da Modrić zarađuje godišnje oko 24 milijuna eura, ta je cifra najvjerojatnije malo prenapuhana.

Modrić je, naime, uoči ove sezone pristao na smanjenje ugovora i, prema mnogim izvorima, sad zarađuje oko 11 milijuna eura na godinu, što je nešto više od 900 tisuća eura mjesečno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real bi mu produžio ugovor

U ponedjeljak je Marca objavila još jedan tekst o Modriću, u kojemu se osvrnula na njegovu budućnost u Realu. Podsjetimo, 36-godišnjem Hrvatu ugovor istječe na kraju ove sezone i on nikada nije skrivao da bi ga rado produžio, a čini se da će mu se ta želja i ispuniti.

"Kao što smo već objavili, Real Madrid namjerava Modriću ponuditi novi ugovor. Sretan je u Madridu i u klubu, osjeća se bolje nego ikad, poznaje svoje tijelo i koliko još može igrati. Čelnici Real Madrida također su oduševljeni njime, kao i njegovom predanošću. Svjesni su njegovih godina, ali njegove igre na terenu i ponašanje u trening centru imaju veću težinu", stoji u tekstu Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo