KAKO NJIMA REĆI 'NE' / Modrić ipak odlazi iz Reala? Dvije je ponude već odbio, ali ova treća posebno je zanimljiva

Image
Foto: Profimedia

Španjolci pišu kako je Modrić već do sada odbio dvije vrlo unosne ponude

23.11.2021.
16:25
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i lider Real Madrida, Luka Modrić, s čak 36 godina na leđima i dalje igra u vrhunskoj formi, a neki će reći čak i nogomet života. Pogurao je svoju reprezentaciju do novog Svjetskog prvenstva, a ove sezone također vuče Real Madrid u borbi za titulu prvaka, kao i u Ligi prvaka.

Premda većina igrača u njegovim godinama traži svoj posljednji angažman na nekoj egzotičnoj destinaciji na kojoj će uzeti pokoji milijun eura, Modrić, vjerovali ili ne, i dalje dobiva vrlo ozbiljne ponude velikih europskih klubova. Nagađa se da bi Modrić mogao produljiti na još godinu u Realu, ali pojedini španjolski mediji tvrde kako Madriđani neće biti jedini koji će Hrvata salijetati ponudama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Želi ga Pep?

Naime, Španjolci pišu kako je Modrić već do sada odbio dvije vrlo unosne ponude, jednu svog bivšeg kluba Tottenhama i jednu superbogatog Newcastle Uniteda. Modrić će, pišu, radije ostati u Realu i moguće baš tu i završiti karijeru, ali španjolski mediji tvrde kako je u priči još jedan posao koji bi Luku mogao odvratiti od Reala i lansirati ga u najjaču ligu svijeta, kod, vjerojatno, najboljeg menadžera na svijetu.

Postoji, navodno, opcija da Modrić pređe u redove Manchester Cityja kod Pepa Guardiole i to zbog jedne vrlo zanimljive mogućnosti. Naime, City bi ga doveo na dvije godine i tamo bi aktivno igrao, a onda bi ga poslali na još dvije godine u SAD u svoj franšizni klub New York City. Modrić se već ranije dovodio u kontekst prelaska u neki od jačih MLS klubova i ta se opcija čini sasvim primamljivom i realnom, ali treba vidjeti što će mu ponuditi Real i hoće li Luka time biti zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo