'Sretan sam što je potpisao! On je jedan od najboljih!'

Urugvajski napadač Luis Suarez u ponedjeljak je potpisao novi višegodišnji ugovor s Liverpoolom koji mu jamči primanja od 120.000 funti tjedno.

7.8.2012.
20:40
VOYO logo

Unatoč problemima izazvanim suspenzijom nakon rasističkih uvreda upućenih braniču Manchester Uniteda Patriceu Evri, u Liverpoolu su odlučili dugoročno vezati 25-godišnjeg napadača koji je do sada u 52 nastupa postigao 21 pogodak za Redse. Urugvajac je, podsjetimo, na Anfiled pristigao iz Ajaxa u siječnju 2011. godine za 24 milijuna funti.

"Ovo je za mene jako sretan trenutak jer se u Liverpoolu osjećam kao dio obitelji. Pokušat ću se na terenu odužiti za ovo povjerenje, a posebno želim zahvaliti navijačima koji su naš dvanaesti igrač u svakoj utakmici. Prije pet ili šest godina ovaj klub i stadion gledao sam na televiziji, a sada sam ovdje i imam odličnu podršku navijača što mi je iznimno važno", izjavio je Suarez koji se po povratku s Olimpijskih igara stavio na raspolaganje novom menadžeru Brendanu Rodgersu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobno sam oduševljen što je potpisao jer ga smatram jednim od najboljih napadača na svijetu. Na sreću, on s nama dijeli zajedničku viziju napretka momčadi i želi nam pomoći na tom putu", poručio je i menadžer Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpisom na produljenje ugovora Suarez je otklonio špekulacije oko transfera u Juventus koji je vidio Urugvajca kao idealno pojačanje za sezonu u kojoj ih uz obranu naslova u talijanskom prvenstvu očekuje i Liga prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo