Dinamovac odbija novi ugovor, hoće li Mamić ostati bez eura?

Ibanez ne želi novi ugovor s Dinamom, već nakon četiri i pol godine karijeru želi nastaviti u novom klubu. Mamiću bi se moglo prvi put dogoditi da mu igrač 'zbriše' bez odštete.

16.12.2012.
15:46
VOYO logo

Prema tvrdnjama Večernjeg listaLuis Lucho Ibanez neće putovati s Dinamom na pripreme, već će ostati u Zagrebu trenirati s juniorima i nadati se transferu.

Argentinac nije želio potpisati novi ugovor, dok mu sadašnji ističe krajem lipnja 2013. godine i prema FIFA-inim pravilima bi 1. siječnja mogao potpisati novi ugovor s novim poslodavcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo bi za Ibaneza dobio simboličnu odštetu, a ukoliko Zdravko Mamić ne pristane na to, Ibanez bi u Zagrebu ostao do isteka ugovora i onda napustio klub bez odštete.

Bio bi to prvi put da Mamiću igrač 'zbriše' iz kluba bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U Maksimir doći predstavnici dva kluba i Dinamu donijeti konkretne ponude. Mi ne želimo da Luis ode bez odštete, želimo da i Dinamo zaradi. Naravno, u tim klubovima Ibanez će zarađivati mnogo više nego u Dinamu, pa je njegova želja za odlaskom logična', izjavio je za Sportske novosti Ibanezov savjetnik Darko Alagić i objasnio što će se dogoditi ako Mamić odbije ponude.

'Ibanez je onda spreman na svaku odluku kluba, pa i da ne trenira s momčadi. U tom slučaju će na ljeto otići kao slobodan igrač.' Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo