Ludnica u Londonu, Tottenham izbacio Milan!

Nakon što su u prvom dvoboju ostvarili minimalnu prednost od 1:0, nogometaši Tottenhama sačuvali su nulu u uzvratu i izbacili Milan iz Lige prvaka.

9.3.2011.
16:28
VOYO logo

London. Stadion White Hart Lane. Sudac: Frank De Bleeckere (Belgija). Ukupan rezultat: Tottenham - Milan 1:0 (1:0).

TOTTENHAM (4-4-1-1): Gomes - Ćorluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto - Lennon, Sandro, Modrić, Pienaar (Jenas, 71)- Van der Vaart (Bale, 66) - Crouch (Pavljučenko, 83).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MILAN (4-3-2-1): Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski (Antonini, 70) - Seedorf, Boateng (Merkel, 76), Flamini (Strasser, 87) - Robinho, Pato - Ibrahimović.

DRUGO POLUVRIJEME90+3' - Kraj utakmice! Tottenham je sačuvao prednost od 1:0 iz prve utakmice i eliminirao Milan iz Lige prvaka. U posljednjim trenucima utakmice Farfan je postigao svoj drugi gol i potvrdio prolaz Schalkea! 90+1' - Robinho se našao u dobroj poziciji nakon duplog pasa s Ibrahimovićem, no udarac Brazilca završio je od bloka u korneru, nakon kojeg gosti nisu napravili ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

88' - pokušaj Pata s dvadesetak metara - lopta je otišla visoko preko gola.

87' - posljednja izmjena i kod Rossonera. Izašao je Flamini, ušao Strasser.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

83' - posljednja izmjena kod domaćina. Pavljučenko je ušao umjesto Croucha.

78' - još jedna odlična akcija Milana koju je na kraju završio Pato, no njegov udarac s ruba 16-erca prošao je tik uz vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

76' - druga izmjena kod Milana. Izašao je Boateng, ušao Merkel.

71' - prva izmjena i kod gostiju. U igri je Antonini umjesto Jankulovskog. Mijenja i Redknapp - Jenas umjesto Pienaara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

66' - prva izmjena kod domaćina. Ušao je Bale umjesto Van der Vaarta.

.mcrmeebo { display: block; background:url("http://widget.meebo.com/r.gif") no-repeat top right; } .mcrmeebo:hover { background:url("http://widget.meebo.com/ro.gif") no-repeat top right; } http://widget.meebo.com/mcr.swf?id=oTtgzoDcjT

Tekst se nastavlja ispod oglasa

65' - velika prilika za Milan. Robinho je dva put tukao s ruba peterca. Prvi put je zaustavio Gomes, drugi pokušaj Brazilca otišao je pokraj vrata.

63' - u razmaku od jedne minute kod gostiju su požutili Flamini i Pato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke je preokrenuo i sada Nijemci vode s 2:1. Strijelac je u 52. minuti bio Mario Gavranović, Švicarac koji ima i hrvatsko državljanstvo. 52' - pokušao je Milan preko Pata i Flaminija. Pokušaj Brazilca završio je u bloku, dok je odbijanac Francuz poslao pokraj gola.

48' - prvi žuti karton na utakmici zaradio je Jankulovski zbog prekršaja na Lennonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' - počelo je drugo poluvrijeme. Nema promjena u sastavima.

PRVO POLUVRIJEMEKraj prvog poluvremena! Milan je bio opasnija momčad, no rezultat je i dalje na strani engleskog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45+1' - Assou-Ekotto pokušao je udarcem iz daljine iznenaditi Abbiatija, no nije bilo prave opasnosti za vratara Milana.

41' - Milan ima terensku inicijativu, ali teško dolazi u prave prilike za pogodak. Sve je izglednije kako će prvih 45 minuta na White Hart Laneu završiti bez pogodaka. Schalke se vratio u život. Na 1:1 je poravnao Farfan u 40. minuti. 32' - Milan sve opasniji. Ovog puta u prilici je bio Pato, no Gomes je to uspio zaustaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

31' - Van der Vaart je iz slobodnjaka tukao malo preko vratiju Milana.

26' - velika sreća za domaćine. Gomes je odlutao u prazno, a Robinho je tukao s desetak metara, no njegov udarac blokirao je Gallas na samoj gol-liniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24' - novi pokušaj Milana. Ovog puta tukao je Robinho s dvadesetak metara, no otišlo je to visoko preko gola.

Valencia je povela na gostovanju kod Schalkea. Strijelac je bio Costa u 17. minuti. Prva utakmica završila je 1:1. 16' - odličan udarac Ibrahimovića iz slobodnjaka s dvadesetak metara, još bolja obrana Gomesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10' - prvih deset minuta dvoboja je za nama, nema pravih prijetnji za vratare obje momčadi.

4' - prva gužva pred vratima Milana. Crouch je glavom spustio u peterac, a Abbiati je za dlaku bio brži od Van der Vaarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1' - počela je utakmica na White Hart Laneu. U sastavu domaćina su od prve minute Modrić i Ćorluka. Kranjčar neće konkurirati za večerašnji dvoboj, budući da ga nema ni na klupi.

NAJAVA Navijači londonskog sastava ne mogu dočekati početak velikog meča na Whit Hart Laneu. Njihovi ljubimci su ih ove sezone već oduševili sjajnim predstavama protiv najvećih europskih sastava, a višestruki prvak Europe AC Milan prava je poslastica. Dosad su, što se vrhunskog nogometa u europskim natjecanjima, bili na 'kruhu i putru', ali od 20.45 sati u Londonu je na meniju – gozba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://v.kiwi.kz/v/cuhu3zo2o45p/

Spursi su u prvom susretu na San Siru iznenadili moćnu milansku škvadru i slavili pogotkom Petera Croucha u 80. minuti, no ovaj dvoboj osmine finala Lige prvaka je još uvijek daleko od konačne odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham će u uzvratu biti jači za oporavljene Garetha Balea i Rafaela van der Vaarta, no brzonogi Velšanin će, najvjerojatnije, za početak biti na klupi.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=c8y8LTgV60XQ1O6n

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam siguran da je dovoljno fizički spreman za cijelu utakmicu. Ni on sam se ne osjeća tako. Bit će sjajno 'oružje' za drugo poluvrijeme, samo se nadam da će moći zaigrati. Siguran sam da će u Milanu živnuti kada saznaju da Garetha neće biti u sastavu", najavio je Harry Redknapp, koji je Bale koristio 20 minuta u susretu protiv Wolverhamptona prošloga vikenda.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=oUdZnVwE73B1Oonu

Van der Vaart se popravio od ozljede lista noge i bit će u početnom sastavu, a postoje i veliki izgledi da Vedran Ćorluka zauzme svoju poziciju na desnom boku umjesto Alana Huttona. U redovima Milana neće biti ozlijeđenih Pirla i Ambrosinija, suspendiranog Gattusa, no trener Massimiliano Allegri zato raspolaže s ubojitim napadačkim arsenalom (Pato, Ibrahimović, Robinho).

"Igrali smo protiv vrhunske momčadi iz Serie A koja je vrlo opasna. Poput Intera, no ovoga nismo ostali s desetoricom i pokazali smo što je sve Tottenham sposoban napraviti. Tamo igraju veliki igrači koji sami mogu riješiti utakmicu kao što su Ibrahimović ili Robinho, no mislim da Milan mora razmišljati i o nama. Bit će više zabrinuti što mi možemo njima napraviti", poručio je Bale uoči važne utakmice na White Hart Laneu.

Vezani članci:

arti-201103040533006 arti-201102281022006 arti-201102210909006 arti-201102170687006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo