LUĐAK I POL: / Zvijezda Chelseaja novinaru u trenutku izvještavanja pokazala svoj nenormalni smisao za humor

Image
Foto: Screenshot: Chelsea TV

Sjajno raspoloženje vlada u taboru Chelseaja.

23.2.2017.
20:34
Screenshot: Chelsea TV
VOYO logo

"Blues" igra sjajno u prvenstvu i trenutno su vodeća momčad Premier lige s 60 bodova, osam više od drugoplasiranog Manchester Cityja. Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho u nedjelju je nakon ždrijeba polufinalnih susreta FA kupa kazao kako se već zna da će Chelsea osvojiti naslov prvaka Engleske.

Od kad je Antonio Conte proteklog ljeta preuzeo vruću klupu Chelsea, londonski sastav preporodio se, zaigrao puno bolje i zasluženo juriša prema naslov prvaka Premieshipa. Stoga, niti ne čudi što su nogometaši Chelsea dobro raspoloženi i uvijek spremni na šalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kad se treba šaliti, prvi je po običaju David Luiz. Brazilac ne bira sredstva kad treba nekog zezati, samo da je šala dobra i da se svi smiju. Upravo je to na svojoj koži osjetio novinar klupske televizije.

Naime, dok je izvještavao s treninga prve momčadi, Luiz se u jednom trenutku zaletio, bacio ga na travnjak i, kao u slobodnoj borbi, natjerao ga da tapka. Novinar je ubrzo tapkao, dajući do znanja da je u mat poziciji i da se predaje, ali Brazilac je bio uporan. To je naišlo na smijeh ostalih suigrača, a na kraju su se novinar i Luiz srdačno zagrili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video MMA rušenja Luiza ubrzo je osvanuo na službenij Instagram stranici Chelsea, a vidjeti ga možete i iz drugog kuta, kao i u usporenoj varijanti.

Pogledajte kako je to izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo