'LUĐAK' BIELSA OTEO BODOVE MOĆNOM ARSENALU: / Dojučerašnja ligaška senzacija danas je zakovana za dno tablice

Image
Foto: Profmedia

Nogometaši Arsenala su na 11. mjestu tablice sa 13 bodova

22.11.2020.
20:35
Profmedia
VOYO logo

Iako su skoro cijelo drugo poluvrijeme imali igrača više nogometaši Leedsa su kod kuće odigrali 0-0 protiv Arsenala, koji je ove sezone neprepoznatljiv. "Topnici" su u 51. minuti ostali bez napadača Nicolasa Pépéa, koji je dobio crveni karton zbog nesportsko ponašanja jer je protivničkog igrača glavom udario u glavu.

Nogometaši Arsenala su na 11. mjestu tablice sa 13 bodova, a u zadnjih pet kola Premier lige zabili su samo jedan gol, i to u pobjedi protiv Manchester Uniteda 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Jarrod Bowen of West Ham United. Sheffield United v West Ham United, Premier League, Football, Bramall Lane, Sheffield, UK - 22 Nov 2020,Image: 570440954, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Sheffield United je u nedjelju na domaćem terenu izgubio od West Hama s 0-1, a pobjednički pogodak zabio je Sébastien Haller u 56. minuti preciznim udarcem sa vrha 16-erca. Tako je Sheffield United ostao na zadnjem mjestu prvenstvene ljestvice sa jednim bodom i tek četiri postignuta gola. A prošle sezone nakon 9. kola Sheffield United bio je deveti sa 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo