LUDA VEČER VRATARA U LIGI PRVAKA: / Pogledajte kako je Nizozemac bacio u očaj Vatrenog i Inter

Image
Foto: Screensoh

Atraktivnom obranama iskazala su se posebno četiri čuvara mreže.

12.12.2018.
9:11
Screensoh
VOYO logo

Nogometaši Liveproola i Tottenhama osigurali su drugu fazu Lige prvaka nakon dramatičnog raspleta u njihovim skupinama.

Redsi su s minimalnih 1-0 pobijedili Napoli, čime su prošlogodišnji finalisti izborili plasman u osminu finala Lige prvaka, a iz skupine C pridružio im se i PSG koji je sa 4-1 slavio na gostovanju kod Crvene zvezde, dok je Inter propustio pobijediti PSV u Milanu pa je Tottenham sa 1-1 na gostovanju kod Barcelone sačuvao drugo mjesto u skupini B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekrasne obrane

U ta tri susreta posebno su se iskazali vratari. Brazilac Alisson spasio je svoju momčad fantastičnom obranom u sudačkoj nadoknadi čime je spasio Redse. Nakon što je lopta preletjela Lovrena, Poljak Arkadiusz Milik iz neposredne blizine nije uspio pogoditi mrežu, jer mu je Alisson ušao u šut i čudesnom obranom sačuvao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličnom reakcijom iskazao se i vratar Barcelone Cillessen kada je fenomenalno reagirao na pokušaj Lucasa te je spasio Barcu koja je zadržana čudesan niz nepobjedivosti na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, jedinca PSV-a Jeroen Zoet iskazala se u šestoj minuti susreta s Interom kada je sjajno reakcijom obranio snažan udarac Ivana Perišića glavom. Nažalost po Vatrenog njegov klub nije uspio pobijediti Nizozemce te je ispao iz Lige prvaka iako su sve imali u svojim rukama. (VIDEO 1:00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj, Jan Oblak je također briljirao protiv Bruggea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo