LUDA AKCIJA PRIBLIŽILA VARAŽDIN PRVOJ LIGI: / Stativa, prečka i obrana vratara prethodile su eurogolu

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Napeto je u samoj završnici Druge HNL

10.5.2018.
11:08
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Varaždina izborili su u 31. kolu Druge HNL vrijednu pobjedu protiv Lučkog i tako došli na korak do osiguravanja kvalifkacija za prvu ligu.

DVA KLUBA U JEDNOM GRADU: Varteks priča svoju priču, NK Varaždin je u dramatičnoj utrci za prvu ligu, a bitna je samo – jedna stvar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je bio prekrasan posljednji pogodak Domagoja Drožđeka, prvog strijelca lige, za 3-2. Drožđek je na početku akcije prošao golmana i iz teške pozicije pogodio stativu, odbijenu loptu zahvatio je Mario Sačer i pogodio gredu, a potom je pokušao i Josip Golubar. Njegov udarac odbio je vratar, a tu na scenu stupa bivši igrač mlade momčadi Borussije Dortmund koji zabija škaricama za tri boda u 75. minuti. Gol možete vidjeti OVDJE!

Varaždin na ljestvici sada ima četiri boda više od Sesveta te im je pobjeda u zadnja dva kola dovoljna za osiguravanje kvalifikacijama gdje ih čeka ili Istra 1961 ili Cibalija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u prvu ligu će direktno najvjerojatnije Gorica kojoj bod treba za plasman u ligu. Trenutačno Dinamo II ne može u viši rang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo