Lučko je pravi hit, stigao je i Hloverkin nećak!

U Lučkom se ovih dana piše sportska povijest! Nogometna momčad malog zagrebačkog predgrađa sprema za prvi nastup u Hrvatskoj nogometnoj ligi, a igračka pojačanja pristižu sa svih strana.

18.6.2011.
23:39
VOYO logo

U redove novog prvoligaša vratio se Krunoslav Rendulić, 37-godišnji lijevi bočni, koji je posljednju polusezonu proveo u Zagreba. Povratnik je i Vinko Buden (druga ruska liga), a Lučko je dovelo i Lea Novaka, nećaka Hloverke Novak Srzić, iz Hrvatskog Dragovoljca

Brzonogi napadač, koji je, inače, unuk makarskog dogradonačelnika Ante Novaka, prošle je sezone ostao upamćen po pogotku koji je kao igrač posuđen iz Hajduka dao bijelima usred Poljuda za Dragovoljac. U Lučko bi trebao prijeći još jedan mladi napadač s Hajdukovim korijenima, a riječ je o Marinu Zulimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad koja ove sezone slavi 80. rođendan osnovana je kao Velebit, a nosila je još imena Sijač, Mlinostroj i Ventilator. 1962. godine postala je Lučko, a danas ambiciozno ulazi u pripreme za svoju povijesnu prvoligašku sezonu. Prvu pripremnu utakmicu Lučko igra 22. lipnja protiv Varaždina, a tri dana potom sučelit će se s mađarskim Kaposvarom.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201106090831006 arti-201106070306006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo