Grubijani ozlijedili Vatrene: Dudu dobio udarac u glavu!

Mircea Lucescu, trener Šahtara, objasnio je zbog čega je na gostovanju kod Krivbasa, pri Šahtarovoj pobjedi 2:0 u 18. kolu ukrajinske Premierlige, iz igre povukao obojicu hrvatskih reprezentativaca

1.12.2012.
11:45
VOYO logo

Eduardo da Silva bio je u početnoj postavi aktualnog ukrajinskog prvaka, ali je pri vodstvu Šahtara 2:0 izašao iz igre u 59. minuti. Šahtarov kapetan Darijo Srna napustio je, pak, igru zbog ozljede u 76. minuti. Na njega je u 69. minuti grubo startao Oleksij Antonov koji je zbog toga dobio izravni crveni karton. Srna je primio pomoć liječnika i kratko se još zadržao na terenu, ali u 76. minuti je ipak izašao iz igre šepajući.

"Eduardo je dobio udarac u glavu. Budući da smo u tom trenutku imali igrača manje na igralištu (zbog isključenja Fernandinha u 52. minuti, op.a.), nije imalo smisla držati na terenu igrača koji se nije osjećao dobro. Klizeći start na Dariju je bio vrlo oštar i bolan. Vidjeli ste da je naš kapetan šepao. Nisam želio da se muči na terenu", rekao je Lucescu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahtar nakon 18. kola ima 51 bod, 14 više od kijevskog Dinama i Dnjipra. Do kraja je ostalo još 12 rundi i praktički je, s obzirom na snagu Šahtara, već sada jasno da će osvojiti novi naslov prvaka. No, hoće li ganjati rekord kijevskog Dinama od 84 boda u jednoj prvenstvenoj sezoni?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne marim za rekorde. Moramo nastojati dobiti svaku utakmicu do kraja i osvojiti novi naslov prvaka. Koliko ćemo bodova na kraju osvojiti, ne znam, ne pratim rekorde. Ako ostvarimo rekord, tim bolje. Mogli smo završiti prvi dio sezone bez poraza, ali smo izgubili kod kijevskog Arsenala. Mislim da tada isključenje Rakicija nije bilo baš pravedno, kao i Fernandinhovo u ovoj utakmici", zaključio je Lucescu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo