HRVAT POTPISAO ZA BAYERN / Njemački velikan potvrdio dolazak 'novog Modrića': 'Nisam svjestan što se sve izdogađalo u posljednjih nekoliko mjeseci'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Riječ je o najmlađem strijelcu u povijesti HNL-a

10.9.2021.
10:58
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Nogometni klub Slaven Belupo ostvario je najveći transfer u svojoj povijesti. Nakon jučerašnjih liječničkih pregleda, Lovro Zvonarek postao je novi igrač njemačkog velikana i jednog od najtrofejnijih klubova na svijetu Bayern Münchena. Lovro će do kraja aktualne sezone biti na raspolaganju treneru Zoranu Zekiću i našem klubu, a s početkom iduće sezone priključit će se Bayernu. Priopćio je to klub iz Koprivnice te je donio prvu reakciju mladog talenta.

Image
NOVI HRVAT U BAYERNU /

Hrvatski stručnjak pojasnio Nijemcima: 'On bi mogao postati novi Luka Modrić'

Image
NOVI HRVAT U BAYERNU /

Hrvatski stručnjak pojasnio Nijemcima: 'On bi mogao postati novi Luka Modrić'

"Još uvijek mislim da nisam svjestan što se sve izdogađalo u posljednjih nekoliko mjeseci. Iznimno sam sretan što sam potpisao za klub kao što je Bayern München i što je moja obitelj, moja najveća potpora, danas uz mene da zajedno ovo proslavimo. Gledat ću na ovo kao ogroman motiv za još veći rad i odricanje. Drago mi je i da ostajem do ljeta u Slaven Belupu, u svom klubu koji me prepoznao i pružio mi priliku. Želim, sa svojim suigračima i stručnim stožerom, ostaviti trag ove sezone i igrati najbolje što mogu", poručio je Zvonarek, koji je u Slaven stigao kao desetogodišnjak 2016. godine, iz Mladosti iz Preloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bayern je jedan od najvećih i najuspješnijih klubova svijeta. Igrati ovdje, nositi taj dres čini ponosnim, ali me i ohrabruje da i dalje radim na sebi svakodnevno", rekao je Zvonarek nakon potpisa ugovora za Bayernovu službenu stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O transferu se oglasio i direktor Bayernovog kampusa Jochen Sauer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lovro je bio u našem kampusu na probi. Ima ogroman potencijal i sretni smo što je odlučio prijeći u Bayern", poručio je.

Riječ je ,inače, o najmlađem debitantu u povijesti Slaven Belupa sa samo 16 godina i četiri dana i najmlađem strijelcu u povijesti HNL-a sa samo 16 godina i 14 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo