POTPISAO NOVI UGOVOR / Za hrvatskog dragulja otima se pola Europe, a on očito ostaje u Francuskoj: 'Želim mu da zaigra s Vatrenima u Kataru'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Iako ima tek 24 godine, ima europskog iskustva i želim mu da zaigra s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu'

22.10.2022.
17:17
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Lovro Majer (24) stigao je u Rennes iz zagrebačkog Dinama, a u 14 mjeseci provedenih u klubu nastupio je u 49 utakmica i upisao 7 golova i 11 asistencija.

Danas je potpisao novi ugovor s francuskim klubom do ljeta 2027. godine. Raniji ugovor trajao mu je do 2026. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo nastaviti našu avanturu s Lovrom. Nikad nije lako stranom igraču doći u francusku ligu, a njegova prilagodba bila je jako dobra. Osjeća se dobro ovdje. Iako ima tek 24 godine, ima europskog iskustva i želim mu da zaigra s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu", rekao je tehnički direktor Rennesa Florian Maurice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majer: 'Jako sam sretan'

Oglasio se i sam Majer.

"Prošle sezone napravili smo neke dobre stvari i želimo tako nastaviti, a ja se želim nastaviti razvijati s klubom. Od svog debija u Rennesu ovdje se dobro osjećam. To se nije promijenilo i jako sam sretan. Vjerujem u ovu momčad, igrače i trenera. I dalje možemo napraviti velike stvari. Naši rezultati govore da je momčad dobra, a meni je jako važno osjetiti vjeru unutar kluba", rekao je Majer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo