LOVRENU, KLOPPU I DEČKIMA ĆE PASTI MRAK NA OČI: / Igrači Cityja i Tottenhama počeli gurati najgori scenarij za 'Redse'

Image
Foto: Profimedia

UEFA se zalaže za to da se prvenstva počnu igrati na ljeto, ali...

3.4.2020.
13:13
Profimedia
VOYO logo

Bila je ovo najbolja sezona u posljednjih 30 godina za Liverpool. Samo ih dvije pobjede dijele od naslova prvaka, ali te dvije utakmice na kraju možda neće stići niti odigrati zbog krize uzrokovane globalnom pandemijom koronavirusa.

UEFA se zalaže za to da se prvenstva počnu igrati na ljeto, ali mnogi su nogometaši protiv toga jer se tako neće stići pripremiti, odnosno odmoriti, za sljedeću sezonu. Čekao bi ih naporan ritam i vrlo kratka stanka za predah, a priprema ne bi niti bilo. Zbog toga su igrači Manchester Cityja i Tottenhama počeli pričati o prekidu i poništavanju ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Manchester City's Belgian midfielder Kevin De Bruyne reacts during the English Premier League football match between Manchester City and Burnley at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on October 20, 2018. (Photo by Lindsey PARNABY / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Poništavanje sezone?

"Pojma nemam kad ćemo opet zaigrati. Kao nogometaš znam da su nam potrebne pripreme prije nastavka sezone. Trebamo tri-četiri tjedna da se vratimo u formu. Kada bismo zaigrali odmah nakon šest tjedana pauze, svi bismo bili ozlijeđeni. Puno novca je u igri i čeka se s odlukom. Mislim da bi bilo sramota poništiti ovakvu sezonu, ali nemamo izbora ako će se problemi prenijeti i na sljedeću sezonu", rekao je Kevin De Bruyne, najbolji igrač Cityja koji ove sezone nije uspio obraniti naslov prvaka.

Najbolji igrač i kapetan Tottenhama, koji je trenutno osmi na ljestvici, smatra kako sezonu nema smisla igrati iza lipnja. "Znam da će čelnici Premierlige učiniti sve da se ova sezona završi, ali mora postojati neka točka gdje ćemo reći dosta. Smatram da je ta točka kraj lipnja", rekao je Harry Kane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je kako o ovom crnom scenariju poništavanja sezone govore igrači čiji su klubovi ove sezone ponajviše razočarali, no ima još vremena do lipnja i rano je za bilo kakve drastične odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo