KAKO JE JAK OVAJ NAŠ DEJAN / Lovrenov komentar na Twitteru postao globalni hit: 'Hrvat je brutalnom izjavom razmontirao Zlatnu loptu'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Salah, koji je trenutno u vrhunskoj formi i igra nogomet života, završio je tek na sedmom mjestu

3.12.2021.
13:47
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i kapetan ruskog Zenita, Dejan Lovren, s popriličnim je ogorčenjem reagirao na ovogodišnju dodjelu Zlatne lopte. Lovrenu nije zasmetalo to što je Lionel Messi osvajač, već to što su njegova dobrog prijatelja i nekadašnjeg suigrača iz Liverpoola, Mohameda Salaha, rangirali prenisko.

Salah, koji je trenutno u vrhunskoj formi i igra nogomet života, završio je tek na sedmom mjestu i to je Lovrena baš naljutilo. Nakon što je Salah u liverpulskom derbiju zabio dva gola u 4:1 pobjedi, Lovren se javio na Twitteru i objavio sljedeći Tweet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mo, nastavi tako i iduće godine će te France Football gurnuti za jednu poziciju naprijed, na šesto mjesto. On zaslužuje puno više priznanja", napisao je Lovren, a njegova je izjava uskoro postala globalni hit. Prikupio je više od 50 tisuća lajkova, a komentar su zapazili i brojni strani mediji pa tako i sveprisutni Sportbible.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lovren je nemilosrdno razmontirao Zlatnu loptu brutalnim Tweetom zbog mjesta koje je dobio Mohamed Salah", piše tako Sportbible.

Podsjetimo, Salah ove sezone ima 19 golova i sedam asistencija u 19 utakmica, no i prošle je sezone bio dobar s 31 golom i šest asistencija u 51 utakmici, no ispred njega su se na popisu našli Lionel Messi, Robert Lewandowski, Jorginho, Benzema, Kante i Cristiano Ronaldo. Možda će dogodine imati veću naklonost glasača, tko zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo