LOVREN SE UOČI UTAKMICE SEZONE PRISJETIO NAJVEĆEG: / Ove njegove riječi i danas glasno odjekuju

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

U subotu, 1. lipnja, na Wanda Metropolitanu završava europska klupska sezona

28.5.2019.
8:32
AFP
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola pripremaju se u Španjolskoj za utakmicu sezone. U subotu ih na stadionu Atletico Madrida čeka finale Lige prvaka u kojem će odmjeriti snage s Tottenhamom.

Nekoliko dana uoči tog susreta DejanLovren odlučio je svoje fanove na Instagramu počastiti riječima koje je svojedobno izrekao najveći sportaš u povijesti MuhammadAli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kane spreman

"Ne vjerujem nikome tko je dobar prema meni, ali nepristojan prema konobaru. To znači da bi se isto tako odnosili prema meni da sam ja na njegovu mjestu", glase znamenite riječi velikana boksa.

Image
Image

Charles Martin,Gregory Corbin Fox Sports PBC PPV World Welterweight Championship Fight, Dallas, USA - 16 Mar 2019, Image: 420064109, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features

U ostalim novostima vezano za finale Lige prvaka Daily Mail je citirao riječi Harryja Kanea koji je rekao da je spreman. Engleski napadač izvan travnjaka je od 9. travnja zbog ozljede gležnja, ali je sada opet u punom treningu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro se osjećam i za sada nemam problema. Trener će odlučiti jesam li spreman ili ne, ali za sada se osjećam dobro i spremno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo