Lovren puk'o: 'Ovo je užas!'

Nogometaši Lyona su na gostovanju kod Caena doživjeli prvi poraz ove sezone (1:0). Lovren se na klupi živcirao 90 minuta, a onda izjavio: 'Ovo je užas, nismo smjeli izgubiti!'

22.9.2011.
10:36
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odsjedio je na klupi svih 90 minuta, trener Remi Garde ga je odmarao, a njegovo je neigranje možda i razlog Lyonova prvog ovosezonskog poraza!

Naime, za pogodak su krivi Lyonovi srednji braniči Kone i Mensah, koji su u 44. minuti stajali nevjerojatno široko, dvadesetak metara jedan od drugoga i Nivet je dubinskom loptom uposlio Hamoumu, kojega je vratar Lloris srušio i dosuđen je jedanaesterac! Lloris je bio isključen, a Nivet je zabio za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je užas, nismo smjeli izgubiti! Umjesto da upišemo lake bodove, dogodi nam se ovakav loš dan i sad smo prosuli sve dobro što smo dosad napravili. Tako sam se naživcirao na klupi, nije mi jasno zašto kod moje momčadi nije bilo više agresije, nisam uopće vidio želju! No, možda je umor načeo dečke, nije lako igrati u ritmu srijeda-nedjelja", rekao je Lovren.

U momčadi nije bilo ni ozlijeđenog Källströma, koji bi trebao igrati u subotu protiv Bordeauxa, ali odužio se oporavak Gourcuffa, Crisa i Lisandra, koji prema zadnjim informacijama neće kandidirati za nastup ni protiv Dinama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lyonov trener Remi Garde je nakon poraza bio iznimno ljut.

"Razočaran sam i frustriran. Nismo ništa odigrali do 44. minute, a probudili smo se tek nakon primljenog gola. Moji su se igrači fizički i emocionalno potrošili zadnjih dana, zato sam i napravio nekoliko izmjena u početnoj postavi. Caen je težak suparnik, ali momčad koja ima ambicije mora se znati prilagoditi", izjavio je Garde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Caen - Lyon 1:0 (prvenstvo) Santander - Real Madrid 0:0 (prvenstvo) Noordwijk - Ajax 1:3 (Kup)

Vezani članci:

arti-201109211051006 arti-201109200136006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo