LOVREN JEDNOSTAVNO NIJE IMAO ŠANSE: / Napadač Watforda priznao kakav su plan imali s Vatrenim: 'Namjerno smo mu to napravili'

Image
Foto: Justin TALLIS / AFP / Profimedia

Liverpool je propustio priliku postati i prvi klub u povijesti elitnog razreda engleskog nogometa sa 19 pobjeda zaredom

29.2.2020.
22:57
Justin TALLIS / AFP / Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Watforda priredili su senzaciju pobijedivši u susretu 28. kola engleskog prvenstva Liverpool sa 3-0 prekinuvši niz "Redsa" od čak 44 ligaška susreta bez poraza.

Junak velike pobjede Watforda bio je dvostruki strijelac IsmailaSarr (54, 60), a među strijelce se upisao i TroyDeeney (72). Za Liverpool je cijeli susret odigrao hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, no uklopio se u sivilo svog sastava te je bio meta bijesnih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SENZACIJA SEZONE: /

Redsi upisali prvi poraz, mučno je gledati što navijači rade Lovrenu nakon utakmice

Image
SENZACIJA SEZONE: /

Redsi upisali prvi poraz, mučno je gledati što navijači rade Lovrenu nakon utakmice

Nakon utakmice Watfordov napadač Deeney priznao je da su Vatrenog označili kao najslabijom karikom Liverpoolove obrane te su napadali preko njega. Lovren je po prvi put od prosinca dobio mjesto u početnoj postavi, a to se dogodilo zbog ozljede Joea Gomeza.

"Van Dijk je klasa i za mene je među pet najboljih braniča na svijetu. Teško je igrati protiv njega, visok je, brz i snažan i nije ostavio puno izbora nego da izaberemo slabiju kariku od njih dvojice. Ne želim pokazati nepoštovanje prema Lovrenu i reći da je on slabiji od njih dvojice, ali znao sam da se želio boriti protiv mene. Ovo je bila moja utakmica i ako se želio boriti sa mnom onda je trebao biti spreman za tešku večer", rekao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Watford's English striker Troy Deeney (L) and Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren tangle during the English Premier League football match between Watford and Liverpool at Vicarage Road Stadium in Watford, north of London on February 29, 2020., Image: 501980682, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line: Justin TALLIS / AFP / Profimedia

"To je pokušao napraviti kod prvog gola. Pokušao se boriti sa mnom nakon ubacivanja iz auta, i to nije ispalo dobro za njega. Umjesto da je gledao gdje ide lopta čuvao je mene i zabili smo“, ispričao je napadač.

Činilo se kako bi momčad Jurgena Kloppa mogla dostići rekord Arsenala od 49 utakmica bez poraza i tako preuzeti naslov "Invincibles". Međutim, Liverpool je pao na gostovanju kod davljenika Watforda kojem je svaki bod važan u borbi za prvoligaški spas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim porazom Liverpool je propustio priliku postati i prvi klub u povijesti elitnog razreda engleskog nogometa sa 19 pobjeda zaredom. Ostao je na 18 koliko je ostvario i Manchester City 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo