LOVREN I SALAH NASMIJALI FANOVE DO SUZA: / 'Ovo je vjerojatno razlog zašto je Hrvat još uvijek u Liverpoolu'

Image
Foto: Instagram

Redsima će to biti osmo finale, a do sada su slavili pet puta, dok će Real nastupiti u svom 16. finalu Kupa i Lige prvaka, a do sada je 'Kraljevski klub' osvojio rekordnih 12 europskih naslova.

3.5.2018.
12:15
Instagram
VOYO logo

Dobru atmosferu iz svlačionice nakon plasmana u polufinale Lige prvaka podijelili su grači Livepoola na društvenim mrežama. Tako je i jedan video u kojem glavne uloge imaju Dejan Lovren i najveća klupska zvijezda Mohamed Salah dobro nasmijao njihove fanove.

Kako se čini dvojac se odlučio našaliti na račun trenerskog tima. Pritom su obojica koristili poznatu poštapalicu s ovih prostora - mrš!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koga su oponašali?

"Hahaha, oponaša Kloppa", "Ruga se Kloppu", moglo se pročitati ispod posta. No, jedan od fanova sugerirao je kako šala nije išla na račun Nijemca nego njegova pomoćnika Želja Buvača, koji se posljednjih dana dovodi u kontekst preuzimanja klupe Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također niti oni otrovni nisu nisu se mogli izbjeći.

"Razlog zbog kojeg je Lovren još uvijek u Liverpoolu krije se vjerojatno i tom što ovoliko može zabaviti Salaha".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon burne noći, trenerski dvojac očekuje veliki posao jer moraju pripremiti igrače za preostale utakmice Premier lige gdje Redse čeka borba s Tottenhamom za treće mjesto, jer su onu s Unitedom za drugo praktički izgubili. Uz to moraju se pripremiti i za veliko finale s Real Madridom 26. svibnja u Kijevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo