BRZ OPORAVAK / Lovre Kalinić nakon teške ozljede protiv Lokomotive: 'Za Hajduk se ne trebate bojati'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Kalinić će zbog ove ozljede propustiti SP u Katru.

31.10.2022.
22:43
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan Hajduka Lovre Kalinić teško se ozlijedio tijekom utakmice s Lokomotivom u prošlom kolu HNL-a. Kaliniću su stradali križni ligamenti i neće ići na Svjetsko prvenstvo u Kataru s reprezentacijom, ali će morati i propustiti ostatak sezone.

Kalinić se, podsjetimo, u jednom trenutku utakmice s Lokomotivom, dok nije bio u nikakvom duelu, uhvatio za koljeno i pao i s terena su ga morali iznijeti na nosilima. Kalinića sada očekuje dugačak i težak oporavak od ozljede, a u ponedjeljak se oglasio na Instagramu i poslao poruku navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi svi, od jučer sam primio more vaših poruka podrške uz želje za što bržim oporavkom. S obzirom da ne mogu svima odgovoriti, želim vam svima ovako javno zahvaliti, to mi zaista puno znači u ovim trenucima. Nažalost i ovakve teške ozljede ponekad su sastavni dio života profesionalnih sportaša. Preda mnom je dug oporavak, ali motiva mi ne nedostaje i siguran sam da ću se vratiti još jači. Za Hajduk se ne trebate bojati, uvijek smo imali dobre vratare, pa tako i sada imamo momke koji će uspješno braniti boje kluba", napisao je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo