LOV NA RAKITIĆA SLUŽBENO MOŽE POČETI: / Barcelona otkrila koliko traži za Hrvata, a dva velikana već stoje u redu

Image
Foto: Profimedia, Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial

Barcelona mu je podosta olakšala postavivši relativno prihvatljivu odštetu

20.3.2020.
14:42
Profimedia, Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial
VOYO logo

Nema puno dileme, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, gotovo će sigurno na ljeto otići iz Barcelone, a potvrdio je to i katalonski Sport.

"Jasno je već svima da će Ivan Rakitić napustiti Barcelonu u nadolazećem prijelaznom roku", piše katalonski medij. Hrvat je nezadovoljan statusom pričuve u Barceloni i vjerojatno maćehinskim odnosom koji je klub iskazao prema njemu ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U više su ga navrata pokušavali prodati ili ga se prisilno riješiti, ali na koncu je ipak opstao i zahvaljujući vrhunskoj profesionalnosti uspio izboriti mjesto u momčadi, barem privremeno. No, više nema što čekati, a Barcelona mu je podosta olakšala postavivši relativno prihvatljivu odštetu. Do prije godinu dana za Rakitića su tražili 50 milijuna eura, a sada je ta cijena pala na 20 milijuna eura.

Image
Foto: Eric Alonso Zuma Press / Profimedia
Image
Foto: Eric Alonso Zuma Press / Profimedia

January 30, 2020, Barcelona, Catalonia, Spain: January 30, 2020 - Camp Nou, Barcelona, Spain - Copa del Rey - FC Barcelona v Leganes: Ivan Rakitic of FC Barcelona pass the ball., Image: 495659111, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Rakitiću cijena drastično pada već neko vrijeme, a uskoro mu i istječe ugovor pa je bolje da zarade nešto nego da Rakitić dobije šansu otići bez odštete. Rakitić, na koncu, neće dugo tražiti klub. Prema trenutnim napisima iz španjolske potražuju ga Atletico Madrid i Sevilla, a ranije su se još spominjale ponude Manchester Uniteda i Intera, odnosno Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo