UPITAN JE / Loše vijesti za Hrvatsku pred kvalifikacije za EURO: 'Vlašić ide na posebne pretrage'

Image
Foto: profimedia.hr

Propustio je utakmicu njegovog Torina protiv Cremonensea zbog problema s kvadricepsom. Talijanski Tuttosport ističe Vlašićevu ozljedu uoči derbija protiv Stare dame

21.2.2023.
21:41
profimedia.hr
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić propustio je utakmicu njegovog Torina protiv Cremonensea zbog problema s kvadricepsom. Talijanski Tuttosport ističe Vlašićevu ozljedu uoči derbija protiv Stare dame.

Image
BRUTALNO ISKREN /

Matić napadnut nakon što je usporedio Hrvatsku i Srbiju: 'Od koga smo mi to uopće bolji?'

Image
BRUTALNO ISKREN /

Matić napadnut nakon što je usporedio Hrvatsku i Srbiju: 'Od koga smo mi to uopće bolji?'

"Torino se nada dobrim vijestima o ozlijeđenim igračima uoči derbija s Juventusom, što se prvenstveno odnosi na Nikolu Vlašića, kojeg muči problem s mišićem zbog kojeg nije igrao protiv Cremonesea", piše Tuttosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je bio u slabijoj formi uoči Svjetskog prvenstva, Vlašić je u Kataru opravdao poziv izbornika, a od tad igra sve bolje. Njegov izostanak bio bi udarac za izbornika Dalića.

"Vlašić će proći posebne pretrage kako bi se utvrdila težina problema, odnosno je li riječ o umoru ili ozljedi", dodaje spomenuti talijanski medij. U slučaju da se radi o ozljedi, Vlašić bi mogao propustiti utakmice s Juventusom, Bolognom, Lecceom i Napolijem prije reprezentativne pauze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško mi je to objasniti. Odradio je zadnji trening normalno, ali ima problem koji bi ga na neko vrijeme mogao ostaviti izvan terena. Vidjet ćemo, to su situacije koje trener ne može objasniti, sve je odradio, nadamo se da neće dugo pauzirati", rekao je hrvatski trener Ivan Jurić o Nikoli Vlašiću.

Hrvatska nogometna reprezentacija za malo više od 30 dana kreće s kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Vatreni su u skupini s Walesom, Austrijom, Armenijom, Turskom i Latvijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na narednom okupljanju naše reprezentativce čekaju dvije utakmice - Susret protiv Walesa na Poljudu 25. ožujka, a tri dana nakon tog dvoboja, Vatreni gostuju u Turskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo