Kakav bi to bio debakl: Loše vijesti potvrdio i izbornik Kovač

Hrvatski izbornik Niko Kovač odradio je s kapetanom Darijom Srnom konferenciju za novinare u Milanu i potvrdio crne slutnje o odgodi nedjeljne utakmice protiv Italije.

15.11.2014.
20:20
VOYO logo

"Sumnjam da će se igrati ako teren ostane u ovakvom stanju. Lopta se uopće ne kotrlja, ne putuje, govorimo o uvjetima za vaterpolo. Ako ćemo ipak morati igrati, onda će obje momčadi biti jednako hendikepirane. I mi i Talijani težimo igri, ne volimo preskakanje", rekao je hrvatski izbornik i odbacio priče kako bi Talijanima više pasala odgoda, jer su Vatreni favoriti zbog brojnih zdravstvenih problema Azzurra.

"Ne slažem se s ocjenom da smo zbog toga mi favoriti. Reklo bi se kod nas, pila naopako. Znamo da je otpao Pirlo, nako njega još trojica igrača, ali nitko nije favorit protiv Talijana na njihovu terenu. Mi se ne osjećamo tako, ovdje smo došli s ambiijom da osvojimo bod."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je talijanskim novinarima i hvalio njihovog izbornika Contea.

"Conte igra 3-5-2, ono što mu je donosilo trofeje u Juventusu. I već se vide pomaci, Italija je na dobrom putu. Ne bih se složio da je njegovo opredjeljenje defanzivno jer su bočni igrači visoko postavljeni i napadački orijentirani. Ja preferiram 4-2-3-1 ili 4-4-2 s rombom u sredini. Obojica volimo prvo urediti igru u obrani, nema ozbiljne igre bez ravnoteže. Ne možete primiti četiri gola pa očekivati da ćete zabiti pet", zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo