Losa vijest iz Reala: Modric se ozlijedio?

Hrvatski nogometas Luka Modric trenirao je u petak odvojeno od suigraca, potvrdio je Real Madrid na svojoj internetskoj stranici.

2.5.2014.
14:52
VOYO logo

U tekstu je navedeno samo da su Modric i Jese bili jedini odsutni igraci s travnjaka tijekom treninga. Pritom je nas veznjak trenirao u teretani, dok se Jese i dalje oporavlja od teske ozljede.

Buduci da nije naveden razlog zbog kojeg je Modric radio individualno u teretani, za pretpostaviti je da nije u pitanju nikakva ozbiljnija ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real u nedjelju u 36. kolu Primere docekuje Valenciju i nastavlja lov na vodeci Atletico. Ancelottijeva momcad trenutno ima sest bodova zaostatka, ali i odigranu utakmicu manje.

//www.youtube.com/embed/75Y6nutnO_Y

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sto uopce reci o Luki? Sjajan igrac, jedan od najboljih na svijetu i presretan sam jer se radi o igracu koji je igrao u Dinamu te koji nosi dres nase reprezentacije. Sjecam se kada su me prije par godina pitali u jednom izboru koji je najbolji hrvatski nogometas u povijesti, a moj odgovor je bio: Luka Modric. To sve govori koliko ga cijenim", komentirao je Dinamov trener Zoran Mamic na pitanje o Luki u razgovoru za sluzbene stranice GNK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo