Očajna vijest za Vatrenog: 'Njega moramo prodati!''

Dani povremenog hrvatskog nogometnog reprezentativca Ive Iličevića u njemačkom Bundesligašu HSV-u su odbrojani. Ovu vijest potvrdio je sportski direktor Frank Arnesen.

18.12.2012.
13:51
VOYO logo

Iako je početkom studenog Arnesen rekao da će u zimskom prijelaznom roku klub napustiti vratar Jaroslav Drobny, branič Slobodan Rajković, veznjaci Per Skjelbred i Robert Tesche i napadač Marcus Berg, te da je naš reprezentativac siguran, blagdansko doba donijelo je loše vijesti za Iličevića. "Iličević mora biti prodan", rekao je kratko i jasno sportski direktor HSV-a Frank Arnesen. "Ovo smo mogli i očekivati. Očekujem da ću se s vodstvom kluba sastati u narednih nekoliko dana i razgovarati o mogućnostima", rekao je Iličevićev savjetnik Volker Struth.

Hrvatski veznjak doveden je prije svega 15 mjeseci iz Kaiserslauterna za četiri milijuna eura, a sada se HSV nada da će ga uspjeti prodati za dva do tri milijuna eura. Prema prvim informacijama iz njemačkih medija, Italija, Rusija i Turska su Iličevićeve opcije, a Arnesen se pouzda u Struthovu menadžersku agenciju Sports Total, koja zastupa neke od ponajboljih njemačkih nogometaša poput Marca Reusa, Marija Götzea i Tonija Kroosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo