LOŠ GLAS DALEKO SE ČUJE: / Iznenađeni Jose Mourinho komentirao Mamićevu presudu - 'Jako neobična situacija. Nisam to još doživio'

Image
Image

Vijest o potvrđenoj presudi odjeknula je svijetom, o njoj su pisali gotovo svi utjecajniji europski mediji pa je tako došla i do Josea Mourinha

17.3.2021.
15:20
VOYO logo

Zagrebački Dinamo u četvrtak od 18:55 igra uzvratnu utakmicu osmine finala Europa lige protiv Tottenhama. Nažalost po “modre” prvi ogled završio je u korist londonske momčadi koja je slavila na svom terenu s 2:0.

Isto tako, Dinamo je ostao bez trenera Zorana Mamića, koji je u ponedjeljak doznao odluku Vrhovnog suda koji je proglasio njegovu presudu pravomoćnom, pa je istoga dana odstupio s mjesta trenera i sportskog direktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest o potvrđenoj presudi odjeknula je svijetom, o njoj su pisali gotovo svi utjecajniji europski mediji pa je tako došla i do Josea Mourinha koji je na medijskoj konferenciji uoči sraza s Dinamom komentirao situaciju.

Image
Image

Dinamo Zagreb manager Zoran Mamic (right) and Tottenham Hotspur manager Jose Mourinho on the touchline during the UEFA Europa League Round of Sixteen match at the Tottenham Hotspur Stadium, London. Picture date: Thursday March 11, 2021.,Image: 596808516, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, no commercial use without prior consent from rights holder., Model Release: no

"Ne bih to previše komentirao. Jako je neobična situacija, mislim da ju nikad nisam doživio. Ali što je tu je. Radi se o istim igračima, a momčad preuzima pomoćni trener. Mislim da ćemo gledati isti Dinamo kao u prvoj utakmici. Mamićev asistent sigurno s njim dijeli filozofiju", rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je Mourinho i izostanke nekih svojih igrača. "Hojbjerg je suspendiran, a Son ozlijeđen. Rondon nije prijavljen za Europa ligu. Svi osim njih su na raspolaganju, Lo Celso je počeo trenirati. Što se tiče Sona, zaista ne znam kad će se vratiti, ali za sutra ga sigurno nema. Ako je igrač ozlijeđen, nije bitno radi li se o prijateljskoj ili službenoj utakmici. Južna Koreja uskoro ima utakmicu, ali ako im dokažemo da je ozlijeđen, oni ništa tu ne mogu napraviti. Ako ne može igrati za klub, ne može ni za reprezentaciju", rekao je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo