LOKOSI NA POGON DEJANA RADONJIĆA SLOMILI SLAVEN BELUPO: / Koprivničani su poveli iz penala, ali to im nije bilo dovoljno

Image
Foto: PIXSELL

Lokosi su jednostavno bili prevelik gol za momčad s Apaša

16.3.2019.
16:56
PIXSELL
VOYO logo

U utakmici 25. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Lokomotive svladali Slaven Belupa s 3-1 (1-1). Gosti iz Koprivnice su poveli pogotkom bivšega napadača Lokomotive Ivana Krstanovića iz kaznenog udarca, a Lokomotiva je izjednačila preko Dejana Radonjića u 41. minuti.

U 49. minuti domaćini su došli do potpunog preokreta golom iz voleja Srbina Đorđa Rakića, a u 71. minuti "Lokosi" su iz kontranapada stigli do prednosti od 3-1 kada je Radonjić izašao sam ispred vratara i zabio svoj drugi gol na utakmici. Vodi Dinamo s 61 bodom, Lokomotiva je četvrta s 41, a Slaven osmi s 22 boda. Susret se igrao na stadionu u Kranjčevićevoj, a sudio je pred 200 gledatelja Bel iz Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izrečene kazne

Podsjetimo, mjesec dana zabrane obavljanja svih funkcija u klubu te 5000 kuna kazne dobio je Slavenov direktor Zvonimir Šimunović, dok je klub kažnjen sa 7000 kuna. Epilog je to prošlotjedne utakmice na domaćem Apašu protiv Hajduka (1:2).

Šimunović je kažnjen zbog verbalnog napada na glavnog suca Jovića, dok je klub dužan kaznu platiti zbog propusta u organizaciji, ponajviše zbog baklji koje su palili pripadnici Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo