Ljubo Pavasović u šoku: 'Nikad ništa slično nisam vidio ni doživio'

'Nikad ništa slično nisam vidio ni doživio, možete zamisliti kako je bilo Anderssonu. Vrijeđali su nas, Lalić je bio peder, ja cigan.

30.9.2013.
11:11
VOYO logo

Navijački neredi u Rijeci u jadranskom derbiju šokirali su i članove nadzornog odbora Hajduka, sociologa Dražena Lalića te odvjetnika Ljubu Pavasovića.

Njih je, podsjetimo, skupina domaćih navijača ispred stadiona dobro isprepadala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za vrijeme utakmice bilo je teških provokacija publike prema našoj loži. Poslije utakmice se uz ograđeni dio ispred klupskih prostorija skupilo mnogo ljudi, Pavasovića i mene su prepoznali i grubo vrijeđali, bolje da ne spominjem kako. Čekali smo 45 minuta, tada je Ljubo rekao da idemo. Prošli smo kroz tu masu, kad smo izlazili, specijalci su se ponudili da nas provedu do automobila. Kad smo krenuli, Ljubo je otvorio prozor na mojoj strani kako bi mogao komunicirati sa specijalcima i odjednom bum. Vidio sam tamnu košulju, dobio plastičnu čašu punu piva kojom sam zaliven. Stali smo, pitali tko je učinio, a tada su uletjeli specijalci i prebili dvojicu. U tom trenutku su na Ljubin auto iz klupskog kafića počele padati čaše i boce. Ovo je pouka Rijeci, gradu i klubu, ali i policiji da ne smije biti ovakvih organizacijskih propusta", prepričao je neugodno iskustvo Večernjaku Lalić, a Pavasović dodao da se sportski direktor Hajduka Jens Andersson tresao od straha:

//www.youtube.com/embed/-lkU9VWiv3M

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad ništa slično nisam vidio ni doživio, možete zamisliti kako je bilo Anderssonu. Vrijeđali su nas, Lalić je bio peder, ja cigan. Srećom, nitko nije ozlijeđen."

//www.youtube.com/embed/Gl0h4QCQBAU

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo