Liverpoolovi navijači bijesni: Manchester United je oteo njihovo pojačanje!

Španjolski nogometni veteran Victor Valdes novo je pojačanje Manchester Uniteda. Engleski mediji navode kako je dogovorena suradnja s ovim 32-godišnjim vratarom i to do 2016. godine.

7.1.2015.
18:10
VOYO logo

Iako menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal na raspolaganju već ima Davida De Geu, koji je trenutno jedan od najbolji vratara svijeta, kvalitetna zamjena nikako nije odmet, a Valdes ima sjajne reference.

Bivši dugogodišnji vratar Barcelone je trenirao s Crvenim vragovima protekla dva mjeseca kao slobodan agent tijekom procesa oporavka od teške ozljede koljena, budući je posljednju utakmicu odigrao u ožujku prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neko se vrijeme Valdes spominjao kao moguće pojačanje nvelikog rivala Manchester Uniteda, Liverpoola, ali očito je španjolski veteran na treninzima impresionirao nizozemskog menadžera.

//www.youtube.com/embed/R3lrOEM6lE0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest o Valdesovom potpisivanju ugovora za Manchester United je razbjesnila Liverpoolove navijače koji su se oglasili putem društvenih mreža.

"Valdes se priključio Manchester Unitedu. Mi smo momčad koja očajno treba vratara, a što radimo?", jedan je od komentara navijača Redsa, dok u drugom stoji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam iznenađen što smo propustili dovesti Valdesa. Naši eksperti za transfere su korisni kao pseći drek".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo