LIVERPOOL TALIJANIMA KRADE JEDNU OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA: / Superstar u nastanku mogao bi preseliti na Otok

Image
Foto: AFP

Nova zvijezda talijanskog nogometa mogla bi karijeru nastaviti na Otoku

13.10.2018.
23:35
AFP
VOYO logo

Italija ima novu mladu zvijezdu. Blagajna Cagliarija uskoro će se napuniti do vrha i osigurati miran život klubu u narednom periodu. Nicolo Barella udarna je vijest u talijanskim, ali sve više i u svjetskim medijima. Interes za ovog 21-godišnjeg igrača sve je jači, s obzirom na to da se navodno u trku sa Juventusom, Interom, Milanom, Romomuključio i Liverpool.

Kako prenose talijanski mediji, talentirani veznjak Cagliarija Nicolo Barella, najbliži je prelasku u redove Liverpoola. Ovaj 21-godišnji nogometaš nedavno je debitirao za reprezentaciju Italije u prijateljskom susretu s Ukrajinom (1:1), a ostavio je jako dobar utisak i nema sumnje da je pred njim svijetla budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi ga žele, ali Liverpool ima prednost

Za njegov potpis se već neko vrijeme otimaju milanski rivali, a Cagliari je postavio svoju cijenu, traže 50 milijuna eura za usluge talentiranog veznog nogometaša. "Redsi" su zainteresirani i pomno prate njegov razvoj na Sardiniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovi skauti su redovno na utakmicama Cagliarija i prema posljednjim informacijama ekipa s Anfielda je bliža njegovom potpisu od ekipa iz Milana. Iako ima samo 21 godinu, Barella je već upisao 73 nastupa u Seriji A, a pritom je postigao i sedam golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo