BIT ĆE PAKLENO / Liverpool pobijedio i još uvijek ima šansu za naslov. Čeka nas nezapamćena ludnica u zadnjem kolu Premiershipa

Image
Foto: Profimedia

U posljednjem kolu u nedjelju 22. svibnja 'Građani' će kod kuće igrati protiv Aston Ville, a Liverpool protiv Wolverhamptona

17.5.2022.
23:19
Profimedia
VOYO logo

U posljednjem susretu 37. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je na gostovanju pobijedio Southampton sa 2-1 i kolo prije kraja smanjio zaostatak za vodećim Manchester Cityjem na jedan bod. Uoči posljednjih 90 minuta ove sezone Manchester City ima 90, a Liverpool 89 bodova.

U posljednjem kolu u nedjelju 22. svibnja "Građani" će kod kuće igrati protiv Aston Ville, a Liverpool protiv Wolverhamptona. U slučaju istog broja bodova odlučivat će gol razlika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Klopp odmarao gotovo cijelu ekipu

Juergen Klopp je odmarao čak devetoricu igrača koji su u subotu u finalu FA kupa pobijedili Chelsea, a dvoboj protiv Southamptona nije počeo dobro za goste.

"Sveci" su povelio već u 13. minuti golom Nathana Redmond. Gosti su 14 minuti kasnije izjednačili, a pogodak je postigao Takumi Minamino koji je prošlu sezonu proveo na posudbi upravo u redovima Southamptona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke zabio je Joel Matip u 67. minuti nakon ubačaja iz kornera.

Bila je to deveta pobjeda Liverpoola u posljednjih deset međusobnih susreta. Southampton je ostao na 15. mjestu sa 40 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo