VIDEO: / Utakmica o kojoj će se još dugo pričati! Gledatelji vidjeli čak 31 gol

Liverpool je prošao u 4. kolo Capital One kupa nakon rijetko viđene drame. Pobjednika je odlučila tek 15. serija jedanaesteraca, u kojima su Redsi zabili 14, a Middlesbrough 13 golova.

24.9.2014.
8:30
VOYO logo

Svi koji su u utorak navečer bili na Anfieldu, mogu se pohvaliti da su vidjeli čak 31 gol. Od toga dva u osnovnih 90 minuta utakmice, dva u produžetku, te njih 27 iz jedanesteraca. Sami jedanaesterci su trajali pola sata, a treba pohvaliti pucače koji su biti gotovo nepogrešivi.

Liverpool je tako nakon velike drame prošao u naredno kolo Capital One kupa, natjecanja u kojem je zaigrao u kombiniranom sastavu. Protiv drugoligaša su dvaput vodili (Rossiter i Suso), ali su Reach, a zatim i Bamford u 120. minuti odveli utakmicu do jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ImI3xgH5OT8

Mogli su Redsi slaviti i nakon pete serije, ali je Sterlingov penal za pobjedu obranio golman Boroa, a narednih 10 izvođača Liverpoola je bilo precizno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bacite kovanicu, ovo više nema smisla. Postalo je dosadno", komentirao je legendarni veznjak Joey Barton preko Twittera, a onda kao da je poslušao Albert Adomah, koji je promašio kazneni udarac i domaćin je odahnuo. Dejan Lovren nije konkurirao za ovu utakmicu.

Vrijedi istaknuti i ispadanje Arsenala od Southamptona (1:2), kao i pobjedu Swanseaja nad Evertonom (3:0), dok je podvig dana pripao Shrewsbury Townu. Klub iz League Two (četvrte lige) je izbacio drugoligaša Norwicha (1:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo