POSVE OČEKIVANO / Nevjerojatni Portugalac dominira u idealnih 11 osmine finala, a svoje mjesto našao i jedan Hrvat

Image
Foto: Profimedia.hr

Utakmice četvrtfinala Svjetskog prvenstva su na rasporedu u petak i subotu

7.12.2022.
13:37
Profimedia.hr
VOYO logo

Odigano je svih osam dvoboja osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva koje se ove zime održava na Bliskom istoku, odnosno u Kataru, a Hrvatska se nakon dramatične pobjede nakon penala protiv Japana našla u izabranom društvu osam najboljih.

Vatreni su kao jedina drugoplasirana momčad iz grupne faze dosegli četvrtfinale, a tamo će se uz njih naći još Nizozemska, Argentina, Francuska, Engleska, Brazil, Portugal i Maroko koji je senzacionalno izbacio Španjolsku s turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sofascore je, nakon što su odigrane sve utakmice u fazi ovog natjecanja, izbacila najboljih 11 među kojima se ponovno našao jedan Hrvat.

'Sveti Dominik' u momčadi kola

Očekivano, najboljim vratarom osmine finala proglašen je Dominik Livaković koji je Japancima obranio čak tri penala te uveo Hrvatsku u idući krug, a sebe u povijesne knjige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčadi osmine finala svoje su mjesto pronašla čak četiri Portugalca. Dalot, Guerreiro, Fernandes i trostruki strijelac u demoliranju Švicarske Ramos koji je i najbolje ocijenjeni igrač kola s nevjerojatnih 9.8. Društvo im prave dva Nizozemca, Blind i Dumfries, a tu su još Španjolac Rodri, Silva iz Brazila, Japanac Endo i Mbappe.

Image
Foto: Sofascore

Izvor: Sofascore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice četvrtfinala Svjetskog prvenstva su na rasporedu u petak i subotu, a Hrvatska s Brazilom igra u petak u 16 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo