Ekskluzivno / Marko Livaja ili Mislav Oršić? Robert Prosinečki za RTL je otkrio tko je njegov favorit

Image

Prosinečki je o ovom klasnom dvojcu govorio biranim riječima no da mora birati jednog od njih za svoju ekipu veliki Žuti zna koga bi izabrao

7.4.2022.
12:40
VOYO logo

Robert Prosinečki je u razgovoru za RTL s našom novinarkom Ines Godom Forjan pretresao čitav niz nogometnih tema, a jedna od aktualnijih je vezana za dvojicu najboljih igrača Prve hrvatske nogometne lige, Hajdukovog Marka Livaju i Mislava Oršića iz Dinama.

Prosinečki je o ovom klasnom dvojcu govorio biranim riječima no da mora birati jednog od njih za svoju ekipu veliki Žuti zna koga bi izabrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ćemo o nekom kontinuitetu onda je to svakako Mislav Oršić koji je motor Dinama ne samo u  HNL-u nego i u Europi. Po meni sada je, kada ovako gledam, najbolji igrač HNL-a', rekao je Prosinečki.

Nakon što je novinarka postavila potpitanje o Marku Livaji, Prosinečki je krenuo s hvalospjevima na račun Hajdukove desetke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma jeee, Livaja sigurno. Dao je puno golova i preporodio je Hajduk. Sad svi pričamo i pričaju dole o Livaji što je i normalno. Moraš se hvatati za nekog tko to radi malo drugačije. Livaja je jedan odličan igrač i to je prepoznao naš izbornik. On je u reprezentaciji i Oršić je u reprezentaciji, znači ima u HNL-u igrača koji mogu igrati u reprezentaciji", zaključio je trener Olimpije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo