Messi zabranio stavku u svom ugovoru! Nije htio ni čuti za to!

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi potpisat će u četvrtak novi ugovor s Barcelonom, ali u njemu odštetna klauzula neće biti povećana i to upravo na inzistiranje Argentinca.

6.2.2013.
12:00
VOYO logo

Aktualni Messijev ugovor vrijedi do 2016. godine, a ovaj će ga tjedan produljiti na nove dvije godine. Dakako, novi ugovor nosi i nove uvjete. Marca piše da je zbog povećanja poreza u Španjolskoj, Messijeva je plaća povećana na 12 milijuna eura godišnje, a argentinski genijalac će moći zaraditi i dodatna četiri milijuna eura, ovisno o broju klupskih trofeja, ali i njegovim pojedinačnim dosezima.

Oko svega se Messi, navodi Marca, bez problema uspio dogovoriti s klupskim čelnicima osim oko odštetne klauzule. Vodstvo Barcelone je htjelo povećati odštetu sa sadašnjih 250 milijuna eura, ali 25-godišnji Argentinac je to zabranio. Iako je više puta isticao kako želi završiti karijeru na Camp Nouu, očito je i Messi svjestan da nikad ne treba reći nikad, pa je u skladu s time želio zadržati mogućnost izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da je i 250 milijuna eura ogroman iznos, ali pojavom novih bogataša poput Manchester Cityja ili PSG-a, ništa nije nemoguće. Svjesni su toga i predsjednik Barcelone Sandro Rosell i njegovi suradnici, pa su zato i željeli povećati odštetnu klauzulu, ali Messi nije htio ni čuti za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo