Transfer težak 60 milijuna / Lewandowski odlazi iz Bayerna? Poljski mediji tvrde da je sve dogovorio s europskim velikanom

Image
Foto: AP Images

Ode li ubojiti napadač iz Bayerna bit će to kraj jedne vrlo plodne ere u kojoj su se Bavarci okitili mnoštvom titula, a Lewandowski upisao 340 golova u 369 utakmica

11.4.2022.
19:12
AP Images
VOYO logo

Robert Lewandowski, jedan od najboljih svjetskih napadača u posljednjem desetljeću, odlučio je kako će na kraju sezone napustiti Bayern Munchen. Prema pisanju poljskih medija ubojiti Poljak će se pridružiti katalonskom velikanu Barceloni.

Lewandowski je napunio 33 godine te se s bavarskim gigantom ne može dogovoriti oko duljine novog ugovora. Naime, poljskom napadaču ugovor ističe 2023. godine, a njemački klub mu je ponudio istu plaću za produljenje od godinu dana. Prema informacijama koji stižu iz Poljske, napadač i njegov menadžer Zahavi nisu tom ponudom bili zadovoljni te su se bacili u potragu za novim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barca bacila udicu

Po svemu sudeći, Lewa će ubuduće stanovati u Kataloniji i zabijati za Barcelonu. Navodno su se igrač i klub sve već dogovorili, a Poljaci pišu kako će odšteta za njegove usluge biti oko 60 milijuna eura.

Image
majstorija /

Lewandowski iz penala spasio Bayern

Image
majstorija /

Lewandowski iz penala spasio Bayern

Dolazak Lewandowskog bi bila nova investicija u redizajnu Xavijeve Barcelone koja igra s tri ofenzivca. Pretpostavlja se da će katalonski klub na kraju sezone napustiti Luuk de Jong, Memphis Depay i Martin Braithwaite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će prvi Poljak u Barceloninoj nogometnoj povijesti

Ako dođe do transfera Lewandowski bi se opet susreo s bivšim kolegom iz napada Borussije Dortmund, Pierre-Emerickom Aubameyangom. Inače, ni jedan Poljak nikad nije zaigrao za Barceloninu nogometnu ekipu dok su boje katalonskog kluba branili košarkaš Maciej Lampe i rukometaši Bogdan Wenta i Kamil Syprzak.

Ode li ubojiti napadač iz Bayerna bit će to kraj jedne vrlo plodne ere u kojoj su se Bavarci okitili mnoštvom titula, a Lewandowski upisao 340 golova u 369 utakmica te dvije godine za redom bio najizgledniji kandidat za Zlatnu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo